Inici Societat Els Hostalets de Pierola enllesteix millores en diversos carrers

Els Hostalets de Pierola enllesteix millores en diversos carrers

COMPARTIR

Ja han finalitzat el conjunt de millores en diversos carrers del nucli dels Hostalets de Pierola que havien començat fa poques setmanes.

A finals de novembre es van iniciar les obres al carrer Isidre Vallès. Les actuacions en aquesta via bàsica del poble ha significat donar prioritat als vianants en el tram comprès entre el carrers Catalunya i Major. La millora ha incorporat una pilona a la cruïlla del carrer Catalunya per tal de tancar el carrer al trànsit rodat en moments puntuals (caps de setmana, Festa Major, etc.) i deixar accés per guals, serveis i càrrega-descàrrega mitjançant accionament mecànic. Aquest carrer, juntament amb la plaça del Dr. Conde, crearan una zona d’esbarjo i de reunió per a les famílies.

Per una altra banda, a mitjans de desembre es van iniciar els treballs d’arranjament de la pavimentació de diversos carrers en dos sectors del nucli dels Hostalets de Pierola, com són el tram del carrer Montserrat entre el carrer Eladi Conde i la ronda Ponent, el carrer Joan Vallès entre el carrer Pompeu Fabra i ronda Ponent, tot el Carrer Jacint Verdaguer i el carrer del Poeta Maragall, des del seu inici al camí de Can Pujades fins a l’encreuament amb el Carrer Joan Garcia.

Les actuacions han consistit en l’execució d’una capa de rodament de material asfàltic sobre el paviment actual amb l’objectiu de millorar la circulació tant de vianants com de vehicles. Durant els pròxims dies es col·locaran les senyalitzacions corresponents.

Com a conseqüència de l’arribada de les festes de Nadal, no s’han efectuat les millores en el carrer Major, des de l’encreuament amb el carrer Isidre Vallès fins a ronda de Ponent. Està previst que les obres en aquest carrer comencin durant aquesta mateixa setmana.

La regidoria d’Urbanisme valora de manera molt positiva les obres dutes a terme, ja que signifiquen una millora sensible dels carrers sobre els que s’ha actuat i s’han executat en el temps previst.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Me parece estupendo las mejoras que se han hecho en el pueblo pero no me parece bien
    que nos hayan quitado la parada del bus porque aunque este cerca de donde paraba anterior mente no te puedes sentar, no te resguarda de la lluvia ni del frio es algo que aun no acabo de entender porque este cambio atentamente me despido de ustedes gracias

FER UN COMENTARI

*