Inici Destacats Homenatge de Vilanova del Camí a sis matrimonis que fan les Noces...

Homenatge de Vilanova del Camí a sis matrimonis que fan les Noces d’Or

COMPARTIR

La tradicional cerimònia de les Noces d’Or va aplegar dissabte a Can Papasseit més d’un centenar de persones. Va ser un acte emotiu que va servir per repassar la història vital de sis matrimonis vilanovins.

L’Ajuntament de Vilanova del Camí, en el marc del reglament d’honors i distincions, va oferir aquest dissabte un reconeixement a sis matrimonis vilanovins que enguany celebren 50 anys de casats. Els homenatjats van ser Donato Gil Crespo i Antonia Hernández Pérez, Eugenio Ciruelo Espeso i Carmen Prieto Rey, Miquel Pijuan Tugues i Anna Maria Sangés Secanell, Manuel Bretones Andújar i Ana María García Gracia, Roque Conchillo Sánchez i Antonia Alcaide Moral i Manolo Bermúdez Trillo i Rafaela Moreno Jardín.

El públic va conèixer a cada un dels matrimonis a partir d’un reportatge audiovisual que es va complementar amb una breu entrevista a la sala que va anar a càrrec de la cap de comunicació local, Marissa Martínez. Va ser una conversa amena i simpàtica que va posar de relleu anècdotes i experiències entranyables i emotives.

La cantant vilanovina Sheila Grados va ser la encarregada de posar música a l’acte interpretant una cançó especial per a cada parella. A les més modernes com “Que bonita la vida” de Dani Martín, s’hi van afegir altres de més clàssiques com “El vals de las mariposas”, “Aniversario” de Luís Lucena, “Un beso y una flor” de Nino Bravo, “La luna de miel” de Gloria Laso o “Lolita”, del Duo Dinámico, que van convidar les parelles a sortir a ballar.

L’alcaldessa Noemí Trucharte va assegurar durant la seva intervenció que viu aquest acte “amb intensitat i emoció”. I va destacar “l’actitud oberta i generosa dels matrimonis i les mirades còmplices” que van omplir Can Papasseit d’una “atmosfera especial i única”, va dir l’alcaldessa,

Noemí Trucharte va tenir paraules de reconeixement i gratitud vers els matrimonis, que “han ajudat a construir el futur de Vilanova del Camí”, va afirmar l’alcaldessa.“Que les vostres històries ens serveixin d’exemple”, va acabar dient.

L’alcaldessa Noemí Trucharte i la regidora de Serveis Personals, Sílvia Cáceres van obsequiar les sis parelles homenatjades amb una placa i un ram de flors.

La música va servir també per tancar la cerimònia amb “Paraules d’amor” de Joan Manel Serrat, interpretat per Sheila Grados.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*