Inici Societat “Ho tornarem a fer (tantes vegades com calgui)”, jornada reivindicativa dissabte a...

“Ho tornarem a fer (tantes vegades com calgui)”, jornada reivindicativa dissabte a Igualada

COMPARTIR

El col·lectiu @revoltats conjuntament amb Òmnium Cultural Anoia, ANC Igualada, el Casal Popular el Foment i amb el suport de l’Ateneu Igualadí organitzen, el dissabte dia 5 d’octubre l’acte “Ho tornarem a fer (tantes vegades com calgui)”, una jornada reivindicativa i informativa sobre el moment actual que viu Catalunya.

Durant tota la tarda, des de les 4 i fins les 9 del vespre, l’Ateneu Igualadí acollirà un seguit d’actes oberts a la ciutadania. També durant tota la tarda, al pati de l’Ateneu, hi haurà carpes informatives de les entitats convocants: ANC, Òmnium, El Foment, el Consell per la República i una carpa de Consum Estratègic.

Els actes que es duran a terme són els següents:

A les 4 de la tarda
Benvinguda. Obertura de portes i de carpes

A ¼ de 5 de la tarda, a la sala de socis de l’Ateneu
Projecció del documental “Les nostres accions, el nostre poder: Del pacifisme a la lluita no violenta”. Introducció al concepte de desobediència civil i la lluita no violenta. Comentaris i debat-col·loqui amb els assistents

A ¾ de 6 de la tarda, al pati de l’Ateneu
Xerrada “Consell per la República Catalana: per què ens hi hem d’inscriure?”, a càrrec d’Aurora Madaula, membre del Consell de Govern del Consell per la República i Rafael Pous. Organitza el col·lectiu Birres per la República i Fem Consell.

A les 7 de la tarda al Teatre Municipal l’Ateneu
“Ho tornarem a fer (tantes vegades com calgui)”.
Taula rodona amb Mar Aguilera, professora titular de Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona; Beatriz Talegón, periodista i advocada; Francesc Canosa, periodista i director de La Mira; i Albano-Dante Fachín, polític i activista social. La taula rodona serà moderada pel periodista de Vilaweb Pere Martí Colom.

Durant l’acte es podrà comptar amb la intervenció del públic assistent.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*