Inici Destacats Històrica diada castellera amb la tripleta de 8 dels Moixiganguers a Igualada

Històrica diada castellera amb la tripleta de 8 dels Moixiganguers a Igualada

COMPARTIR

Igualada ha viscut aquest diumenge una històrica exhibició castellera de Festa Major. Els Moixiganguers han fet per primer cop a casa la tripleta de 8 que fins ara se’ls havia resistit i la Plaça de l’Ajuntament ha acollit el major castell fet mai a Igualada, un 2 de 9 amb folre i manilles de la Colla Joves Xiquets de Valls.

La colla amfitriona ha descarregat el 2 de 8 amb folre a primera ronda, el 3 de 8 a segona i el 4 de 8 a la tercera. El cartell el completaven la Colla Joves Xiquets de Valls i els Xiquets de Reus, les mateixes colles que van compartir la diada castellera de 1995, que va ser la primera dels Moixganguers d’Igualada.

La Colla Xiquets de Valls ha protagonitzat el major castell vist fins ara a Igualada, el 2 de 9 amb folre i manilles que ha carregat en segona ronda, tot i que després ha fet llenya. Els de Valls han fet un 3 de 9 amb folre a la primera ronda i a la tercera, la colla ha intentat el 4 de 8 amb agulla però finalment han descarregat un 4 de 8.

Els Xiquets de Reus han carregat el 4 de 8 amb agulla a primera ronda, han descarregat el 5 de 8, a la segona, i el 2 de 8 amb folre a la tercera.

L’exhibició castellera de la Festa Major d’Igualada ha acabat amb una ronda de pilars.

FER UN COMENTARI

*