Inici Societat Els ‘herois del cel’, protagonistes de l’Aerosport

Els ‘herois del cel’, protagonistes de l’Aerosport

COMPARTIR

Els helicòpters del SEM, Bombers, Salvament Marítim i Mossos d’Esquadra són els protagonistes de la 27ena edició de la fira d’aeronàutica Aerosport, que es celebra fins aquest diumenge a l’aeròdrom Igualada-Òdena. Tal i com es va plantejar en l’acte inaugural, aquests “herois del cel” operen sovint en condicions complicades arriscant la seva pròpia vida.

En la jornada de dissabte, aquests helicòpters han captat totes les mirades i la curiositat dels visitants, que han rebut explicacions sobre la feina dels equips d’emergència al peu dels aparells.

També aquest dissabte s’ha celebrat el primer dels dos festivals aeris que té el festival, una de les novetats d’enguany. Aquest diumenge al migdia es celebra el segon d’ells, dirigits pel prestigiós pilot Àlex Balcells i amb pilots de la talla de Castor Fantoba, pilot navarrès d’acrobàcia que ha aconseguit més de quaranta medalles al llarg de la trajectòria esportiva.

La fira d’enguany compta amb més de 200 aparells de vol i trenta empreses del món del vol a motor, ultralleugers, vol a vela, motovelers, acrobàcia, paramotor, helicòpters, construcció amateur, complements i accessoris aeronàutics, escoles de pilots, aeroclubs i mercat d’ocasió. A més, també hi ha conferències tècniques adreçades als professionals i un espai específic sobre drons.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*