Inici Destacats Héctor Ramos i Laura Martínez, millors esportistes de Vilanova del Camí

Héctor Ramos i Laura Martínez, millors esportistes de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Can Papasseit va acollir divendres la Festa de l’Esport que enguany celebrava el seu 25è aniversari. Una cerimònia en la que es va combinar humor i esport i que va proclamar Héctor Ramos del FC Barcelona i Laura Martínez del Zaragoza FC com a millors esportistes del 2018.

L’acte, presentat per Marissa Martínez, directora de Ràdio Nova, va combinar el lliurament de premis amb l’humor de Planeta Impro i un vídeo per repassar els guanyadors d’aquests 25 anys.
Unes 400 persones vinculades al món de l’esport van participar a la cerimònia que es va encetar amb les salutacions oficials del regidor d’Esports, Rafael Gabarri i de l’Alcaldessa Noemí Trucharte que van agrair i reconèixer la tasca que fan esportistes, tècnics i directius i van oferir el suport de l’Ajuntament perquè el món esportiu vilanoví pugui continuar creixent.

La primera tanda de premis van ser per a l’esport escolar i els destacats de l’esport base que va anar a càrrec d’Eva Vadillo, regidora d’Educació i Festes i de la regidora Glòria Vilà.

La regidora de Cultura Carlota Silva i la de Governació, Susana Gutiérrez van lliurar els premis als destacats de les entitats i als equips que la temporada passada van aconseguir un ascens de categoria. Per recollir aquest reconeixement van pujar a l’escenari l’equip benjamí B del CE Anoia pel seu ascens a segona categoria i l’equip sènior del CH Vilanova, Campió de Catalunya de 1a Catalana i ascens de Lliga.

La gala va seguir amb el lliurament de les Mencions Especials i els premis als tècnics més destacats que van anar a càrrec del regidor d’Urbanisme José Saucedo i de la regidora Vanesa González. Aquest any es van fer quatre mencions especials: una a títol personal per a Jesús Cruz, en reconeixement a la seva trajectòria i dedicació a la Peña Bética. També van rebre menció especial dues activitats singulars, a la 1a vetllada de Muay Thai que va celebrar el Furio Jol i el 1r Campus internacional Samuray Kids, organitzat pel CE Budokan.

En aquesta edició de la Festa de l’Esport també es va oferir una menció especial en clau de gènere. Menció que va rebre el Club Esportiu Anoia pel projecte #ORGULLOSA. En 4 anys el club ha passat d’1 a 6 equips femenins de futbol, i ara ja tenen equip amateur, coordinadora del femení, torneig propi i un projecte que creix i es defineix cada any que passa.

La darrera menció especial va ser per celebrar el 25è aniversari del Club Petanca Santa Lucía.

Pel que fa als tècnics, van ser reconeguts: David Díaz del Club Handbol Vilanova; Sara Jiménez del Club Gimnàstic Ballerina; Pere Soler Bernaus del CE Budokan Vilanova i Carlos Fratila del Vilanova Bàsquet Endavant.

També es van oferir reconeixements a la Gent de Club que van guardonar a Pablo Caldera del CH Vilanova; Mònica Minguito del Ballerina; Javier Contreras del CE Budokan; Manuel Garcia, del CFS Can Titó; Antonio Béjar del Club Petanca Vilanova i Juan Manuel Ballesteros del Club Petanca Santa Lucía.

Emotiu homenatge del públic a Daniel Martínez, Pere Martí, Antonio Espejo i Guillermo Sánchez, traspassats en el darrer any

La gala va continuar amb un vídeo per recordar quatre esportistes traspassats aquest darrer any: Daniel Martínez, Pere Martí i Antonio Espejo de la Peña Ciclista Vilanova i Guillermo Sánchez, vinculat al Futbol Sala Can Titó i el CE Anoia. Va ser un moment molt emotiu de la festa en el que es va fer un silenci absolut que únicament es va trencar amb els aplaudiments del públic mentre els familiars van pujar a l’escenari a recollir el record.

Moments de record i estimació que van continuar amb un altre vídeo que també proposava un viatge al passat per recordar els guanyadors d’aquestes 25 festes de l’esport. Una festa que data de 1989 i que ha anat canviant el seu escenari: les primeres es van fer al Restaurant Nou, després al Rovy, també al pavelló de Can Titó i darrerament a Can Papasseit.

Finalistes de la 25a edició de la Festa de l’Esport

Després d’aquest recorregut per la Festa, el regidor d’Esports Rafael Gabarri i l’Alcaldessa Noemí Trucharte van continuar amb el lliurament dels premis als finalistes. Set dones i nou homes escollits pel Jurat pels seus mèrits.

En fèmines les finalistes van ser: Melanie Soriano Montiel – Club Vòlei La Torre Claramunt; Ana Vázquez Castillejo – Club Handbol Vilanova; Laura Martínez González – Zaragoza CF; Sonia Rodríguez Ibáñez – Furio Jol; Paula Mensa Minguito – Club Gimnàstic Ballerina; Victòria Serrano – Colla Excursionista de Vilanova del Camí i Lucía Moreno Díaz – Vilanova Bàsquet Endavant.

Els finalistes masculins van ser: Abel Arrebola Sopena – Club Futbol Sala Can Titó; Héctor Ramos Gandía – Futbol Club Barcelona; Roger Bars Català – Igualada Hoquei Club; Walid Iken – Furio Jol Team; Abdel Benhamed i Jose Orgaz Granado – CE Budokan; Carlos Rubio Lozano – Club Tennis Vilanova; Marcos Moreno Carrasco – Club Petanca Santa Lucía; Marc de la Rosa Pujol – Club Tennis Taula Vilanova.

El Jurat de la Festa de l’Esport format pel regidor d’Esports Rafael Gabarri, la tècnica Núria Fàbregas, la regidora de Governació, Susana Gutiérrez, Luís Oropesa i Manuel Suero, representants d’entitats esportives; Jordi Barón de Junts per Vilanova, i Mireia Rubio en representació de Ràdio Nova, van escollir Héctor Ramos del FC Barcelona i Laura Martínez del Zaragoza FC com els millors esportistes del 2018.

Reconeixements i premis que es van anar combinant amb fragments d’un espectacle diferent i únic, a càrrec de Planeta Impro. Un show on el públic va tenir un paper molt important ja que els actors anaven teixint el guió a l’escenari a partir de paraules o frases que oferia el mateix públic. Els protagonistes d’Impro Show van oferir diferents espais d’entreteniment i diversió als assistents que van riure de valent amb les històries improvisades que s’anaven creant a l’escenari i que tenien l’esport com a eix principal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*