Inici Atletisme Hèctor Ramos (CAI Petromiralles), bronze en Salt d’Alçada al Campionat d’Espanya Sub-23

L’atleta Sub-23 del C.A. Igualada Petromiralles Hèctor Ramos, va assolir la medalla de Bronze  en el Salt d’Alçada, en la seva participació al 37è Campionat d’Espanya Sub-23, que es va dur a terme al Complex Esportiu  Ruth Beitia de Santander en doble jornada de dissabte i diumenge. Les proves comptaren amb la participació dels atletes estatals capdavanters nascuts els anys 2000/2001/2002.

Els 6 atletes del CAI Petromiralles participants, assoliren 1 medalla de Bronze,  4 llocs de finalista en les proves respectives, amb el 25è lloc per clubs per al CAI, 5è club català, amb 18 punts assolits pels seus atletes entre 97 equips participants, amb una brillant actuació global.

Van sobresortir les actuacions d’Héctor Ramos, 3er i Bronze en el Salt d’Alçada, amb 2,06 m., prova guanyada per Daniel Torrero – A.A. Catalunya -, i d’Eloi Santafé, 4t a la final dels 110 m. tanques amb 14”90, a 2/100 del Bronze, amb marca personal de 14”51 en sèries, i amb 14”64 en s/f. i que era a més 7è a la final dels 400 m. tanques amb 53”13, amb 54”13 en s/f. S’imposaren Angel Díaz – Fent Camí Mislata – en 110 m.t. i Javier Sánchez – Cueva de Nerja – en 400 m.t..

Cal ressaltar també el 5è lloc d’Aitor Caldito en el Salt de Llargada, amb un millor intent de 7,21 m., prova dominada per Iker Arotzena – Super Amara Bat -, i el 8è lloc de Laia Planas en el Salt d’Alçada fem., amb un millor intent de 1,65 m., prova dominada per Nora Tobar – Atl. San Sebastián -, assolint ambdós atletes places de finalista.

Gerard Bou era 13è a la final  dels 5.000 m.ll.,  amb 15’06”15, prova dominada per Miguel Baidal – Cárnicas Serrano -.

David Muñoz es va retirar en el Decatló masc., perjudicat pels 3 nuls en el Salt de Perxa, i assolint els següents registres en les 7 proves restants: 100 m.ll.: 11”64 / Llargada: 6,54 m. / Pes: 9,57 m. / Alçada: 1,75 m. /400 m.ll.: 50”64 / 110 m. tanques: 16”19 / Disc: 31,12 m. / Perxa: nuls /, amb el  4t lloc en 400 m.ll. com a posició individual més rellevant. Es va imposar Bruno Comín – Atletismo Numantino -.

Hèctor Ramos, 5è en Alçada al Miting Internacional Ciutat de Barcelona

3 atletes del C.A.Igualada Petromiralles van participar en les proves corresponents al Miting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona, que es va dur a terme dimarts 5 de Juliol a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona, i que va comptar  amb la participació de destacats atletes estatals i internacionals.

Va sobresortir l’actuació del Sub-23 Hèctor Ramos, 5è i 2n atleta estatal en el Salt d’Alçada masc. amb un millor intent de 2,08 m., igualant la seva marca personal. Es va imposar l’atleta xinès Guobiao Wu.

El Sub-20 Roger Suria, era 16è en els 3.000 m. Obstacles masc., amb 8’58”11, prova dominada per Ibrahim Chakir – Bikila -.

La Sub-20 Júlia Solé, era 8ª a la final “B” dels 800 m.ll. fem., amb 2’20”87, prova dominada per Rebeca Miquelena – Grupompleo Pamplona Atl. -.

Xènia Mourelo –  CAI Petromiralles – 3ª en 1.500 m.ll. al 1er Miting Aldahra de Lleida

D’altra banda, 2 atletes del CAI Petromiralles van participar, dijous 07/07, en la 1ª edició del Miting Internacional Aldahra de Lleida, a les pistes de Les Basses.

Xènia Mourelo era 3ª en els 1.500 m.ll. fem., amb 4’54”32, marca personal, imposant-se Marwa El Khouya Ali – Aldahra Lleida -, mentre Gerard Suriol era 16è en els 1.500 m.ll. masc., amb 4’23”26, prova dominada per Diego Miguelena – Hiru-Herri -.