Inici Atletisme Hèctor Ramos (CAI Petromiralles), bronze en alçada al Campionat d’Espanya juvenil

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Hèctor Ramos, va assolir la medalla de Bronze en la prova del Salt d’Alçada corresponent al 66è Campionat d’Espanya Juvenil, que es va dur a terme a les pistes de Getafe (Madrid), en doble Jornada de dissabte i diumenge matí i tarda, amb la participació de més de 800 atletes estatals capdavanters nascuts els anys 2000/01.

Hi participaren 5 atletes del CAI Petromiralles, asolint 1 medalla de Bronze i diversos llocs de finalista en les proves respectives, en una destacada actuació. La pluja va perjudicar les actuacions dels participants.

Va sobresortir l’actuació d’Hèctor Ramos, 3er i Bronze en el Salt d’Alçada, amb un millor intent de 1,91 m.

Oriol Castells era 8è en el Triple Salt, amb 13,19 m., i Pol Marín també 8è en el llançament del Disc, amb
44,02 m.

Marina Suria era 11ª en els 2.000 m. Obstacles amb 7’51”54, i Paula Blasco 12ª a la final dels 1.500 m.ll., amb 4’58”63 amb problemes físics, després de classificar-se 2ª en la s/f. del dissabte amb 4’56”74.