Inici Futbol Hat-trick de victòries pels equips del CFS Òdena

Hat-trick de victòries pels equips del CFS Òdena

[Img #12875]El Club Futbol Sala Òdena ha comptat amb victòries tots els partits dels seus equips en la jornada d’aquest cap de setmana.
TERCERA DIVISIÓ CATALANA de FUTBOL SALA, grup 5:
CFS ÒDENA 2-0 Bellver CE
Victòria 2-0 davant un rival directe. Partit molt igualat entre el sènior del CFS Òdena i el Bellver C.E., dos rivals situats un per sobre l’altre en la classificació. Primera part amb empat a 0 gols amb domini de la possessió de pilota per l’equip visitant, encara que sense crear gaires ocasions per part de cap equip.
A la segona part els locals van decidir anar per al partit i van sortir pressionant a l’equip visitant, cosa que va fer efecte ja que al minut 33, el golejador de l’equip Michael, va marcar el primer gol en una jugada personal. Es va arribar als minuts finals amb el resultat d’1 a 0 i el rival va decidir sortir a jugar de 5. Va tenir l’oportunitat de fer l’empat en un parell d’ocasions, però van topar amb bones intervencions del porter Pau. Al minut 48, Jaume, amb molt sang freda va finalitzar per sota les cames del porter, un contra-atac dirigit per l’equip odenenc que va significar el 2-0 i resultat final del partit.
Destaquem la bona ratxa de 4 partits sense perdre de l’equip d’Òdena, els tres últims victòries i que els han fet pujar a la classificació, situant-los sisens del grup 5 de la Tercera Divisió Catalana de Futbol Sala.
Volem felicitar i destacar també la participació al partit del porter local Paco García que va tornar de la seva greu lesió al genoll desprès de gairebé 4 mesos i que va disposar d’uns minuts molt bons a la pista.
El sènior disputarà el següent partit a la pista del Vilomara C.F. Sala, diumenge 9 de febrer.
TERCERA DIVISIÓ CATALANA JUVENIL de FUTBOL SALA, grup 2:
CFS ÒDENA 4-2 Piera FS
Victoria del juvenil del CFS Òdena per 4 a 2 davant el Piera en la 10ª jornada del grup 2 de Tercera Divisió catalana de futbol sala que els permet continuar amb la bona dinámica de resultats, sobretot a casa.
El partit va començar molt malament ja que als 5 minuts ja guanyava el Piera però a l’instant, l’Òdena va empatar a 1 i abans del descans feien 2-1. A la represa, el CFS Òdena va sentenciar el partit amb 2 gols  i a l’última jugada del partit, el Piera va marcar el 4-2.
Va ser un partit molt dolent dels locals però tot i així van acabar guanyant el partit.
Dissabte vinent els juvenils juguen a les 10:00 a Gavà contra el Santo Ángel. Esperem que continui la bona ratxa de resultats i s’emportin algún punt.
LLIGA INFANTIL CONSELL ESPORTIU DE l’ANOIA de FUTBOL SALA:
CFS ÒDENA 8-1 Joan Mercader
L’infantil del CFS Òdena va jugar aquest Dissabte al Pavelló Mestre Vila Vell d’Òdena contra el Joan Mercader.
El partit va començar amb un domini clar de l’equip local, que va començar el partit atacant i pressionant a l’equip visitant amb molta força i ganes. El partit va ser bastant desigualat. L’equip local va jugar un partit molt intens i va atacar la porteria de l’equip visitant continuament.
El partit va acabar amb un resultat de 8-1 favorable a el CFS Òdena infantil.