Inici Poliesportiu Handbol per la Marató de TV3

Handbol per la Marató de TV3

COMPARTIR

[Img #2951]Vuit pistes, més de quaranta equips, més de cinquanta voluntaris, i molt il•lusió. Aquests són els ingredients que es trobaran tots aquells que el diumenge 16 de desembre al matí vinguin al poliesportiu de “Les Comes”.

Des de fa cinc anys, la directiva del Club Handbol Igualada tenir la idea de promocionar el nostre esport tot fent solidaritat i incloure una Trobada del circuït de Catalunya dins els actes de la Mataró , ben segur el gest més solidari del Principat.
 
Aquest diumenge, a Les Comes viurem una nova activitat de promoció de l’handbol i de la solidaritat, perquè si un valor transmet l’esport aquest no és cap altra que la solidaritat.

A la Trobada hi participaran equips vinguts d’arreu de Catalunya: Poblenou de Barcelona, Sant Quirze, La Garriga, Santpedor, Callús, Molins de Rei… i els equips anoiencs d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui. Tancades les inscripcions per participar en la Trobada hi tenim: 24 equips alevins, 13 benjamins , 3 pre-benjamins i 4 de la categoria Special, el què fa un total de 44 equips participants.

Com cada any, el Club Handbol Igualada aprofitarà la trobada per recaptar fons per a la Marató de TV3. Tal com ja va fer en els dos anys anteriors, el club organitzarà una xocolatada i una rifa, a més de promoure les donacions econòmiques, que enguany aniran destinades a la investigació sobre el càncer.

El diumenge mirarem de caminar al costat del projecte de “La Marató” si ens hi vols acompanyar puja al Complex Esportiu de “Les Comes” entre les 10 del matí i les 15h de la tarda.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*