Inici Atletisme Guillem Carner (CAI Petromiralles), bronze en 800 m.ll. al Campionat d’Espanya Junior

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Guillem Carner, va assolir el 3er lloc en la prova dels 800 m.ll. corresponent al 44è Campionat d’Espanya Junior en Pista Coberta de Valencia, que va comptar amb la participació dels atletes estatals capdavanters nascuts els anys 1998 i 1999, entre ells 7 atletes del CAI Petromiralles, amb la medalla de Bronze i 1 lloc de finalista com a actuacions més rellevants.

Va sobresortir l’actuació de Guillem Carner, 3r i Bronze en els 800 m.ll. amb 1’53”30 a la final, i assolint amb 1’52”52 un nou rècord d’Igualada absolut indoor, en la s/f. corresponent.

Naima Ait Alibou era 5ª a la final dels 800 m.ll. fem. amb 2’19”67, desprès d’entrar 3ª en la s/f. corresponent, amb 2’17”50.

Dasha Malevich era 9ª en el Salt d’Alçada amb un millor intent de 1,55 m.

Marta Llagostera era 6ª en la 1ª s/f. dels 1.500 m.ll. amb 4’53”50, no accedint a la final.

Anna Asensi era 3ª amb 8”00, seguida de Judit Bascompte, 5ª amb 8”02, en la 5ª sèrie classificatòria dels 60 m.ll., registres que no els donaven el passi a semi-finals.

Abdessamad Oukhelfen va abandonar per indisposició en els 3.000 m.ll. masc.

Laura Jiménez (CAI Petromiralles / Dental Igualada), al Campionat d’Espanya de marxa en ruta

Dissabte passat, la marxadora del CAI Petromiralles / Dental Igualada Laura Giménez, participava al Campionat d’Espanya de Marxa Atl. en ruta, que es va dur a terme a la població de Valverde – El Hierro – a les illes Canàries. Laura Giménez era 29ª en els 5 Km. Cadet fem., amb 28’50”.