Inici Atletisme Guilem Carner i Paula Blasco guanyen la 38a Cursa Popular d’Igualada

Guilem Carner i Paula Blasco guanyen la 38a Cursa Popular d’Igualada

COMPARTIR

La 38a edició de la Cursa Popular d’Igualada, que s’ha celebrat aquest diumenge, 23 d’octubre, ha comptat en aquesta ocasió amb una participació de 3.708 corredors. La xifra de corredors s’allunya dels 4.125 que va assolir la prova durant la darrera edició, la més participada de les que s’havien celebrat.  Els participants en el recorregut A, sobre un traçat de cinc quilòmetres i mig, han sortit de l’Avinguda Barcelona per finalitzar a la Plaça Cal Font. El vencedor absolut masculí de la prova ha estat Guillem Carner del Club Atlètic Igualada (CAI), amb un temps de 17:02 i, en categoria femenina, la victòria ha estat per a Paula Blasco (CAI), amb un registre final de 20:02. Els resultats es poden consultar en aquest enllaç.

Posteriorment, s’ha disputat la cursa B, on els més petits, acompanyats pels seus pares, han seguit un traçat d’1,9 quilòmetres, entre la Plaça Castells i la Plaça Cal Font. A la finalització, davant la Biblioteca Central, s’han lliurat els trofeus als vencedors de les diferents categories i als centres escolars amb més participació. L’escola amb més participants ha estat la dels Maristes Igualada, seguits del Col·legi Monalco i de l’Escola Pia. El millor percentatge de participació ha recaigut sobre l’Institut Badia i Margarit i no sobre la Fundació Escola Mowgli, com es va anunciar al lliurament de premis.

La cursa ha estat possible un any més gràcies a l’organització del departament d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada i del Consell Esportiu de l’Anoia, a la col·laboració del Club Atlètic Igualada (CAI), Tuga Active Wear, Cal Font Wellness Centre i Carrefour, al suport de la Diputació de Barcelona i del Consell Català de l’Esport i al patrocini de BBVA – Catalunya Caixa.

38a Cursa Popular d'Igualada 38a Cursa Popular d'Igualada 38a Cursa Popular d'Igualada 38a Cursa Popular d'Igualada 38a Cursa Popular d'Igualada 29877333104_4e414640e5_b

FER UN COMENTARI

*