Inici Destacats El grup Tech&Drinks presenta les novetats dotNET de Microsoft

El grup Tech&Drinks presenta les novetats dotNET de Microsoft

COMPARTIR

L’antiga adoberia de l’associació La Maca va ser l’escenari d’una nova trobada Tech&Drinks. En aquesta ocasió el meetUp va ser patrocinat per l’empresa MPMSoftware líder en solucions tecnològiques per a grans empreses asseguradores a nivell internacional.

En aquest nova sessió sota el format habitual de doble ponència va participar l’Eduard Tomàs enginyer informàtic igualadí premiat com a Most Valuable Professional (MVP) en Developer Technologies, guardó que concedeix Microsoft al mèrit professional en el món del desenvolupament. Tomàs va parlar sobre les novetats de dotNET de Microsoft amb la inclusió de dotNET Core i el futur del reconegut entorn de treball per al desenvolupament de programari.

Posteriorment en Jose Ramos de Piera i ponent dotNET 2019 va parlar sobre les Aplicacions en temps real amb SignalR Core amb una demo d’aplicació en directe usant Azure SignalR i Azure Functions.

Aquesta trobada va ser possible gràcies a les empreses locals MPMSoftware, Cubus Games, TICAnoia, La Maca i La Lenta.

Tech&Drinks és un col·lectiu de més de 200 professionals, estudiants i nerds amb passió per la tecnologia i especialment per les TIC que organitzen trobades espontànies i informals per exposar les seves experiències i coneixements tot prenent una cervesa. També s’emet en directe a través de Youtube Live.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*