Inici Destacats El Grup de Teatre de Ca n’Aguilera tanca els actes del seu...

El Grup de Teatre de Ca n’Aguilera tanca els actes del seu centenari

COMPARTIR

El passat 8 d’octubre, es va celebrar el darrer acte del centenari del Grup de Teatre de Ca n’Aguilera. Un dinar de germanor va servir de cloenda de tota una programació d’activitats que ha comptat amb la participació de 128 actors i actrius. Aquesta xifra inclou els membres de l’associació, els dels quatre grups amateurs convidats i els dos que van participar en una trobada amb professionals: l’Elisabet Vallès i el Jacob Torres.

Al llarg d’aquest any 2017, s’han presentat a la ciutadania una desena d’espectacles al teatre del Jardí amb una mitjana d’espectadors de 185 persones. A més dels actors i actrius que formen part dels diversos grups de l’entitat, també s’ha comptat amb la col·laboració d’una trentena de persones, entre directors, regidors, tècnics de so i llum, tramoies, maquilladores, tècnics de comunicació i voluntaris, que han format part de la comissió organitzadora del centenari.

Al dinar de germanor hi van ser presents, entre d’altres, l’alcalde, Josep Llopart, i el regidor de Cultura, Josep Maria Rosell. En els seus parlaments, tots dos van coincidir en felicitar l’associació pels seus 100 anys d’història i en agrair la seva tasca a totes les persones, segons paraules de Josep Maria Rosell, que ‘feu del teatre la vostra passió, que hi poseu hores, que hi poseu feina, que hi poseu il·lusió, i que treballeu perquè el Grup de Teatre de Ca n’Aguilera sigui actiu, tingui més vitalitat que mai i és nodreixi de joves que n’asseguren la continuïtat’.

Durant els seus cent anys, han estat molts els actors i actrius que han passat per l’entitat així com les obres representades. Només se’n té constància, però, des de 1945. Des d’aquest any i fins a l’actualitat, es xifren en 320 les persones que han passat pel grup de teatre i en 97 les obres que s’han ofert a la ciutadania i que es poden consultar en el document adjunt.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*