Inici Destacats El grup de teatre de Ca n’Aguilera celebra el seu centenari

El grup de teatre de Ca n’Aguilera celebra el seu centenari

COMPARTIR

Aquest 2017 el grup de teatre de Ca n’Aguilera de Piera celebra els seus 100 anys d’història. Es tracta d’una entitat pierenca amb una gran tradició i de la qual han format part avis, pares i fills amb un nexe comú: la passió pel teatre.

Els inicis daten de l’any 1917, quan un grup de pierencs i pierenques van decidir convertir-se en actors i actrius i organitzar representacions en diversos espais del nucli de Ca n’Aguilera, com el col·legi, la sala, l’església i la plaça, el corraló i el teatre del jardí, on se centraran els principals actes de commemoració del centenari. L’entitat ha anat creixent amb el pas dels anys, i els 19 joves que hi formaven part fa 25 anys, ara, han passat a ser prop d’una seixantena de persones d’edats diverses, des de nens a gent gran.

Amb motiu de la celebració de l’aniversari, el grup de teatre, amb el suport de l’Ajuntament, ha organitzat tot un seguit d’activitats que s’iniciaran aquest mes de maig i finalitzaran al mes d’octubre.
L’obertura del centenari serà el dissabte dia 6 de maig amb la representació de l’obra El millor dependent del món per part del grup de teatre Veterans de Ca n’Aguilera.

Per als mesos següents s’han programat actuacions d’altres grups de teatre, com el de Capellades i el de Teià, i s’ha convidat també el grup de teatre Kakaiba Associació Artística de Sabadell i la companyia Atrezzo de Vilafranca del Penedès. En el marc de la celebració, hi haurà la Festa dels Més Grans i Més Petits, noves representacions dels grups de veterans, sèniors, infants i joves de Ca n’Aguilera i una trobada de professionals que comptarà amb els actors pierencs Elisabet Vallès i Jacob Torres. El fi de festa serà el dia 1 d’octubre amb la celebració d’un dinar de germanor.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*