Inici Destacats El grup suec Pierce adquireix l’empresa igualadina Motobuykers

El grup suec Pierce adquireix l’empresa igualadina Motobuykers

COMPARTIR

El grup suec Pierce, amb seu a Estocolm, ha adquirit l’empresa igualadina Motobuykers, totes dues dedicades a la venda ‘on-line’ de material relacionat amb el món de les motos. Segons ha informat Pierce a través d’un comunicat, aquesta empresa sueca nascuda l’any 2009 opera a 17 mercats europeus i les seves vendes superen els 60 milions d’euros anuals. Amb l’adquisició de Motobuykers, Pierce comptarà amb 240 treballadors i aspira a entregar “més d’un milió de paquets de productes relacionats amb les motocicletes a tot Europa durant el 2018”. Fonts de la companyia expliquen que, inicialment, Motobuykers continuarà operant sota el mateix nom i marca i seguirà gestionat pel mateix equip de persones. Segons el CEO de Pierce, Henrik Zadig, l’adquisició de l’empresa igualadina els ajudarà a “reforçar la presència al sud d’Europa”.

Pierce Group informa que aquesta és la primera adquisició que fan a Europa i suposa la seva entrada al mercat espanyol. La companyia sueca, amb seu central a Estocolm, opera amb tres botigues ‘on line’ diferents: 24MX, XLmoto i Sledstore. La compra de l’empresa igualadina, segons informen, s’ha de tancar oficialment durant el primer trimestre d’aquest 2018.

El CEO de Pierce, Henrik Zadig, creu que aquesta transacció “reforçarà la nostra oferta i presència al sud d’Europa i també accelerarà la nostra capacitat de servir als nostres clients per satisfer les seves demandes cada cop més exigents”. A més, confia que aquest canvi “deixarà Pierce encara més ben posicionat per conduir el negoci en un sector que té una ràpida evolució”. Zadig també ha explicat que una de les prioritats estratègiques de l’empresa ha sigut expandir significativament la gamma de productes de la companyia i l’any 2017 es van llaçar un centenar de noves marques.

De la seva banda, el CEO de Motobuykers, David Falk, s’ha mostrat molt satisfet amb l’operació i creu que junts podran “accelerar l’ambiciós pla de creixement pel sud d’Europa i oferir als clients un gran catàleg de productes per a motoristes, combinat amb un servei local d’alta qualitat”.

Segons expliquen, Pierce va néixer l’any 2009 en un garatge dels suburbis d’Estocolm de la mà de dos amics, mentre que Motobuykers va néixer un any més tard de la mà de quatre amics en un garatge d’Igualada. “Moltes empreses exitoses han començat en un garatge i així és exactament com van començar els negocis de Pierce i Motobuykers”, han assegurat.

FER UN COMENTARI

*