Inici Destacats El grup Participa critica el silenci del govern de La Pobla sobre...

El grup Participa critica el silenci del govern de La Pobla sobre un recurs que van presentar

COMPARTIR

El grup municipal Participa #volemunapoblamillor de la Pobla de Claramunt expressa que no ha rebut resposta per part de l’equip de govern sobre Recurs Potestatiu de Reposició que van presentar el passat 1 d’agost. El recurs demanava que el ple del dia 26 de juliol fos declarat nul i que per tant cap dels acords presos siguin efectius.

El ple del 26 de juliol va aprovar el pressupost municipal del 2017 amb  els vots a favor de l’equip de govern del PDeCAT i en contra dels tres grups municipals de l’oposició, Participa!, Junts per la Pobla i ERC. El grup que lidera la oposició considera que “es van vulnerar els nostres drets fonamentals reconeguts en la Llei, ja que no vam rebre la documentació necessària per poder treballar correctament els punts del l’ordre del dia del Ple”.

Participa considera que com ha oposició han d’exercir el control polític “a través dels actes de votació, però també ha de tenir tota la informació necessària, per un exercici responsable d’aquest control”. En referència a la resposta del govern al seu recurs, els líders de l’oposició manifesten que “només hem rebut silenci, com quan hem denunciat altres qüestions espinoses”.

FER UN COMENTARI

*