Inici Destacats El grup italià Kirey s’incorpora a l’accionariat de l’empresa igualadina MPM Software

El grup italià Kirey s’incorpora a l’accionariat de l’empresa igualadina MPM Software

COMPARTIR

L’italià Kirey Group s’incorpora a l’accionariat d’MPM Software per donar suport als plans de creixement i expansió de la companyia tecnològica igualadina. L’actual equip directiu i Isidre Mensa com a CEO continuaran liderant la companyia.

“Grup Kirey aportarà visió estratègica i experiència en el desenvolupament de negoci internacional a l’actual estructura de MPM en un entorn cada vegada més global i exigent”, destaca Isidre Mensa.

Per la seva banda, Vittorio Lusvarghi, CEO de Kirey Group, explica que “amb MPM, i especialment amb Isidre, hi va haver afinitat des del principi, i estic segur que junts podem aconseguir objectius de creixement ambiciosos en el sector assegurador”.

Grup Kirey ajuda a companyies en la seva transformació cap al món digital oferint experiència i coneixement en l’àmbit de la innovació tecnològica i la gestió de processos amb un ampli portafoli de solucions IT dissenyades per cobrir les necessitats dels seus clients del sector d’Assegurances i Banca.

MPM Software és la companyia tecnològica líder en solucions de gestió per a la distribució asseguradora. Des de 1990 desenvolupa solucions de programari que incorporen les últimes tecnologies i innovacions per ajudar i acompanyar a la distribució asseguradora en la seva transformació digital i avanç en el camí de l’excel·lència en la gestió.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*