Inici Destacats Grup Carles exposa els usos del ‘Big data’ en recursos humans

Grup Carles exposa els usos del ‘Big data’ en recursos humans

COMPARTIR

Grup Carles Consultoria va organitzar el passat dia 11 d’abril, un taller d’innovació per donar a conèixer els avantatges que ofereix People Analytics de Sapiens Mindset, una eina basada en el Big Data amb què els professionals de recursos humans poden fer prediccions i prendre decisions en la gestió del personal d’una forma més justa, objectiva i eficient.

La finalitat principal del taller va ser la d’explicar, d’una manera fàcil i entenedora, en què consisteix aquesta metodologia, que permet les empreses determinar la mentalitat transformadora dels seus equips, per ser així capaces d’afrontar els canvis de l’organització i conviure en l’entorn dinàmic i complex que caracteritza el mercat actual.

El taller va estar adreçat a totes aquelles empreses o persones emprenedores en general, i més concretament, al personal directiu i responsables de les diferents àrees de persones, que volen gestionar més efectivament els recursos de la companyia i invertir més temps en qüestions estratègiques que aporten més valor a l’organització.

La sessió, presentada per Xavier Carles, director general de Grup Carles, va anar a càrrec d’Albert Riba, emprenedor, autor de la Trilogia de Sapiens Mindset i creador de la metodologia, que va transmetre a l’audiència la importància d’aquesta eina per fer créixer les organitzacions per la via de potenciar el capital humà. La segona part de l’acte, fou a càrrec de Martí Pinyol, Responsable de Recursos Humans de Grup Carles, qui explicà l’experiència de la consultora igualadina, com a usuària de People Analytics, fent èmfasi en el fet que en un món en canvi constant i en plena transformació, les empreses han de ser capaces de transformar les persones perquè aquest canvi deriva en la transformació de les organitzacions. Així mateix, Pinyol presentà els resultats i les puntuacions que havien obtingut els participants de la jornada, que van tenir l’oportunitat d’utilitzar l’eina.

La sessió finalitzà amb un animat debat en el qual els assistents van poder consultar tots els seus dubtes, i van valorar molt positivament la iniciativa de la consultora igualadina per la seva transparència en explicar la seva pròpia experiència. Grup Carles va congregar, un cop més, reconegudes empreses que conformen el teixit empresarial català, no només de la nostra comarca, sinó de diversos punts del territori català, que van posar de manifest la inquietud de les persones que representen les organitzacions per sumar-se a aquesta voluntat de viure i conviure en un món VUCA (volàtil, incert, canviant i adaptable) i fer-ho de la mà de la innovació.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*