Inici Societat Grup Carles i Àuria signen un conveni de col·laboració per impulsar l’emprenedoria

Grup Carles i Àuria signen un conveni de col·laboració per impulsar l’emprenedoria

COMPARTIR

Grup Carles i Àuria Fundació han signat una conveni de col·laboració per donar suport al nou projecte del Servei d’Inserció Especialitzat (SIE), el Punt d’Autoocupació. El directors d’ambdues entitats, Francesc Xavier Carles i Marta Mateu, formalitzaven la signatura amb una clara voluntat d’acompanyar a les persones que volen iniciar un projecte d’emprenedoria.

Gràcies al conveni, el Grup Carles assessorarà als emprenedors en matèria fiscal, comptable i jurídica en la fase de desenvolupament amb avantatges importants. Àuria Fundació es mostra satisfeta per l’acord amb un grup d’empreses consolidat i amb una llarga trajectòria i expertesa al territori.

Sobre el PAI, Programa d’Autoocupació

El Programa d’Autoocupació- iniciat al gener- forma part del Programa Incorpora de la Fundació laCaixa i té per objectiu millorar l’ocupabilitat de persones amb inquietuds per l’emprenedoria a partir d’una idea de negoci. I és en aquesta fase inicial, on l’equip tècnic de la Fundació acompanya a les persones. Idees, definició del projecte, pla de viabilitat, tràmits necessaris o accés a subvencions. Però a més, gràcies al conveni d’Incorpora i MicroBank poden obtenir microcrèdits per iniciar o consolidar el projecte.

El PAI forma part del Servei d’Inserció que amb una trajectòria de més d’una dècada en el camp de la inserció sociolaboral dona resposta a les necessitats de diferents grups de persones i les acompanya en el procés de cerca de feina. Al llarg d’aquests onze anys s’han atès a més de 1.300 persones i s’ha col·laborat amb més de 200 empreses, formalitzat més de 1.000 contractes laborals per aconseguir un dret, la igualtat d’oportunitats.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*