Inici Societat El Gran Recapte recull 53 tones d’aliments a l’Anoia

El Gran Recapte recull 53 tones d’aliments a l’Anoia

COMPARTIR

Els passats dies 30 de novembre i 1 de desembre va tenir lloc el Gran Recapte que cada any porta a terme la Fundació Banc dels Aliments. A la comarca de l’Anoia, s’han recollit 52.925 quilos d’aliments, gairebé 53 tones.

Aquests aliments recaptats s’han quedat tots a la comarca, en els diferents centres des d’on se’n farà la distribució als beneficiaris al llarg de tot l’any. El que s’ha recollit és una part molt important del total que es reparteix juntament amb d’altres productes com són la fruita, la verdura i aliments frescos i congelats que la Fundació Banc dels Aliments fa arribar a l’Anoia regularment.

El Gran Recapte no seria possible sense la tasca inestimable de molta gent que ha destinat hores del seu temps a donar un cop de mà en el que ha calgut i els organitzadors agraeixen a tots els voluntaris, els qui han estat als diferents supermercats, els qui s’han encarregat del trasllat dels aliments als centres logistics, els classificadors, així com la bona disposició i col·laboració de les cadenes de supermercats que participen en el Gran Recapte i a la ciutadania que fa les aportacions.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*