Inici Societat La Gran Pagesada torna dissabte a l’Espelt en defensa del territori

La Gran Pagesada torna dissabte a l’Espelt en defensa del territori

COMPARTIR

Aquest dissabte, 31 d’agost, la Gran Pagesada torna a l’Espelt. Després d’una exitosa primera edició, el col·lectiu juvenil que l’organitza, pretén tornar a tenir una jornada cultural i lúdica dedicada a pensar en el territori. Amb el projecte de polígon de Can Morera sobre la taula, l’Assemblea de la Pagesada considera “més important que mai seguir tenint veu i podent parlar nosaltres del nostre poble i nostre entorn. És per això que volem tornar amb més força que mai”.

En aquesta línia, el cartell d’enguany planteja una tarda plena d’activitats variades i destinades a totes les edats. Des de les sis de la tarda, diversos tallers, xerrades o gimcanes tindran lloc a les Antigues Escoles de l’Espelt (un tast de cervesa, una visita guiada per l’entorn amb Eixarcolant, un kahoot, una “torneig” popular de bitlles catalanes o un scape room). A les set, es farà l’acte central de la jornada: una taula rodona que ha estat titulada “De la protesta a la proposta: què en traiem de la defensa del territori?”.

Acabant aquesta xerrada la música prendrà el protagonisme amb diferents concerts fins l’hora de la botifarrada popular, a les 22h. (preu 6 euros. Inscripcions al 647 11 47 22). Acabat el sopar Les Pastes de la Iaia i diversos Dj’s animaràn la festa fins la matinada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*