Inici Atletisme Gran jornada de cros als Hostalets de Pierola

Gran jornada de cros als Hostalets de Pierola

COMPARTIR

[Img #4367][Img #4368]El passat diumenge, 3 de febrer, es va celebrar el 6è Cros Escolar dels Hostalets de Pierola, emmarcat en els 61ens Jocs Escolars de l’Anoia. La cursa, organitzada per l’Ajuntament, el Consell Esportiu de l’Anoia i la Comissió Esportiva dels Hostalets de Pierola, va comptar amb una gran participació, tant de corredors com de públic assistent, tot i el matí fred i ventós que es va aixecar diumenge.
[Img #4369]
El recorregut, de 600 metres, estava traçat al parc de Can Ponsa i constava d’una o dues voltes segons la categoria. De bon matí els cadets van obrir les curses, i les categories es van anar succeint fins als més petits, que precedien la cursa popular.

Enguany, l’atleta local Albert Rovira Crespo no va donar cap opció als seus rivals i va dominar la cursa popular de principi a fi. Cal destacar que l’Albert Rovira ha estat sotscampió de Catalunya de relleus 4 per 200 aquesta temporada i que ha aconseguit la marca mínima en els 200 metres per competir al Campionat [Img #4370]d’Espanya.

Un cop acabada la cerimònia de lliurament de premis, en la que van participar l’alcalde Daniel Vendrell i membres de la Comissió Esportiva dels Hostalets de Pierola, es va fer el sorteig de dos patinets, amb les seves respectives proteccions, entre tots els participants de la cursa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*