Inici Futbol Un gran gest esportiu presideix l’Igualada-Espanyol femení infantil

Un gran gest esportiu presideix l’Igualada-Espanyol femení infantil

COMPARTIR

Un gest de ‘fair play’ va presidir, diumenge, el partit entre el CF Igualada i l’Espanyol de la Primera Divisió Infantil-Aleví femenina.  En el minut 7 de partit, dues jugadores van xocar i una jugadora blanc-i-blava va quedar estesa a terra.

En el minut 7 de la darrera jornada de lliga d’aquesta categoria, on l’Igualada es jugava quedar tercer, un xoc entre dues jugadores amb 0-0 al marcador va permetre a una igualadina quedar-se amb la pilota, mentre que una jugadora blanc-i-blava era estesa a terra.

Una de les jugadores igualadines no va adonar-se del que havia passat i va acabar anotant l’1 a 0, malgrat que el tècnic igualadí, Jordi Torres Palomino, intentava avisar-la perquè tirés fira la pilota.

Un cop tothom va conèixer la situació, l’Igualada va decidir que es deixarien marcar un gol per restablir l’empat. L’entrenador va parlar amb la capitana, i totes les jugadores hi van estar d’acord.  El moment va quedar recollit en un vídeo que el CF Igualada va publicar al seu perfil de Twitter. Tècnics i jugadores dels dos equips es van donar la mà en agraïment al gest. L’Espanyol va acabar guanyant per 3-9.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*