Inici Poliesportiu Gran Classificatori al Campionat d’Espanya del Club Gimnàstic Ballerina i l’Igualada Club...

Gran Classificatori al Campionat d’Espanya del Club Gimnàstic Ballerina i l’Igualada Club Gimnàstic Aula

COMPARTIR

El Club Gimnàstic Ballerina s’ha proclamat subcampió de Catalunya i ha aconseguit la classificació a Espanya de totes les gimnastes participants del Club.

Diumenge dia 16 de febrer es va celebrar a Vilablareix (Girona), una de les cites més importants i difícils per a les gimnastes d’aquest esport, el Campionat de Catalunya Individual Base, classificatori per al campionat d’Espanya Individual Base de gimnàstica rítmica.

La jornada va està carregada de sensacions, nervis i lluita per aconseguir la plaça per a Pamplona, on es celebrarà el Campionat d´Espanya. Les gimnastes del club van sortir a pista amb gran fermesa i van demostrar la seva forta preparació i capacitat, donant el millor de sí mateixes per fer-se un forat entre les millors gimnastes de Catalunya.

Les gimnastes participants eren Paula Salas i Gisela Ramírez, totes dues en categoria infantil amb l’aparell de pilota. Competien amb una trentena de gimnastes i tan sols hi havia deu places per a Espanya. Gisela va aconseguir una gran sisena posició, amb un exercici amb molta elegància, i Paula amb una expressivitat innata, la setena posició, aconseguint així totes dues la classificació.

Carlota Zamora, en categoria cadet amb aparell de cèrcol, junt amb una trentena de gimnastes va assolir la vuitena posició, amb un exercici molt expressiu i amb molta força a la pista.

I per finalitzar va ser el torn de Paula Mensa, juvenil amb l’aparell de maces i competint amb seixanta gimnastes més en la seva categoria, va executar un gran exercici assolint la segona posició i proclamar-se subcampiona de Catalunya.

Des del Club han donat l’enhorabona a les gimnastes i l’equip tècnic de la gran feina en aquest Campionat i d’altres en aquesta temporada que han començat.

CAP DE SETMANA INTENS PER L’IGUALADA CLUB GIMNÀSTIC AULA

El club Igualadí diumenge es desplaçar amb sis de les seves gimnastes base fins a Vilablareix per disputar un especialment dur Campionat classificatori Base el qual va decidir quines gimnastes Catalanes representaran a Catalunya en el proper Campionat d’ Espanya base individual que es celebrà del 22 al 26 d’Abril a Pamplona.

L’ICGA felicita a la Dana, Violeta , Mariel.la i Laia per la seva valentia i treball diari ,i especialment a la Martina per la seva 7 a posició i la Gina que obtenir una 1º posició classificant-se totes dues per al proper Campionat d’Espanya.

FER UN COMENTARI

*