Inici Societat Es graduen al Campus Igualada-UdL les primeres promocions de graduats en Tècniques...

Es graduen al Campus Igualada-UdL les primeres promocions de graduats en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació i en Nutrició i Fisioteràpia

COMPARTIR

El Campus Universitari Igualada-UdL ha graduat aquest curs 2020-2021 la primera promoció d’estudiants del grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació i de la doble titulació en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia. Han estat un total de 34 nois i noies que se sumen a les 60 graduades i graduats en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, Enginyeria Química, i Infermeria.

El lliurament de les Orles acadèmiques a l’estudiantat del Campus Universitari Igualada-UdL es va fer en dos actes. D’una banda, la 1a promoció de Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia, i la 3a d’Infermeria van celebrar-ho el 18 de juny a la sala de les encavallades del Museu de la Pell d’Igualada. A l’acte hi van assistir la vicepresidenta primera de la Mesa del Parlament i exconsellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, la degana de la Facultat d’Infermeria de la Universitat de Lleida (UdL), Judith Roca, el delegat del rector al Campus Universitari Igualada-UdL, Carles Capdevila, i l’alcalde d’Igualada Marc Castells.

Per la seva banda, la 2a i 3a promoció d’Enginyeria Química i d’Enginyeria en Organització Industrial i Logística i la 1a de Tècniques d’Interacció Digital i de Computació van celebrar la graduació el 2 de juliol a l’exterior de l’edifici del campus igualadí al Pla de la Massa. En el cas de les enginyeries, les padrines d’orles van ser les professores Anna Bacardit i Carla Vintró respectivament, mentre que la promoció del grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació va ser apadrinada pel professor Jordi Mateo. L’acte va comptar amb la presència la sotsdirectora de l’Escola Politècnica Superior de la UdL a Igualada, Carla Vintró, Carles Capdevila i la tercera tinent d’alcaldia de l’Ajuntament d’Igualada, Carlota Carner.

El delegat del rector al Campus Igualada-UdL, Carles Capdevila, ha reiterat el compromís de la UdL amb el Campus i ha manifestat la seva satisfacció per la graduació de les primeres promocions de dues titulacions, que han estat l’aposta diferenciada de la UdL pel Campus Universitari d’Igualada.

FER UN COMENTARI

*