Inici Societat Es gradua la darrera promoció de la UPC al Campus Universitari d’Igualada

Es gradua la darrera promoció de la UPC al Campus Universitari d’Igualada

COMPARTIR

El Campus Universitari d’Igualada va celebrar el passat divendres, 29 de juny la cerimònia de graduació dels alumnes que han finalitzat aquest curs els seus estudis dels graus d’Enginyeria Química i d’Enginyeria en Organització Industrial. En total han estat 21 nous enginyers.

A l’acte hi van participar els alumnes, la padrina de la promoció i professora, Rosa Cuadros, Anna Bacardit, directora de l’Escola d’Enginyeria d’Igualada, Joan Jorge, delegat del rector de la UPC per a la innovació i el desenvolupament, Josep Ribas, subdirector general d’Universitats de la Generalitat de Catalunya, Patricia Illa, 4ª Tinent d’alcalde, regidora de Dinamització Econòmica, Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament d’Igualada, acompanyats de professors, familiars i amics.

Tots ells van tenir paraules d’agraïment i felicitació per la tasca al professorat i pels esforços realitzats, a més d’algun consell de futur als alumnes. En els parlaments també es va assenyalar que aquesta és la darrera promoció que finalitza els estudis d’enginyeries amb un títol de la Politècnica, ja que el proper curs la UdL assumirà el control de tots els títols que s’imparteixen a Igualada. Aquesta ha estat la quarta promoció que es gradua en el Campus Universitari d’Igualada i que ha realitzat tot el Grau en aquest nou espai.

FER UN COMENTARI

*