Inici Destacats El govern de Vilanova demana ‘netejar el que van embrutar’ als autors...

El govern de Vilanova demana ‘netejar el que van embrutar’ als autors de l’encartellada per l’1-O

COMPARTIR

El govern de l’Ajuntament de Vilanova del Camí demana a través d’un comunicat als mitjans locals, que “els autors de l’enganxada indiscriminada de cartells de l’1-O, facin el favor de netejar el que van embrutar”

Des del govern recorden que l’Ajuntament té aprovada una Ordenança de Civisme i Convivència que regula, en el capítol XII, el que es considera degradació visual de l’entorn urbà. En la secció 2 d’aquest capítol, l’ordenança especifica que “la col·locació de cartells, tanques, rètols, pancartes, adhesius, papers enganxats o qualsevol altra forma de publicitat, anunci o propaganda, haurà d’efectuar-se únicament en els llocs expressament habilitats a l’efecte per l’autoritat municipal. No estarà permesa la col·locació de cartells i pancartes en edificis i instal·lacions municipals, en qualsevol espai públic o element del paisatge i el mobiliari urbà o natural, sense l’autorització expressa de l’Ajuntament”.

L’Ordenança també especifica que “les persones físiques o jurídiques que promoguin la difusió dels missatges seran les responsables de la retirada dels elements instal·lats i de reposar els elements al seu estat anterior”.

Des del govern lamenten que “malauradament, després de tres setmanes de la celebració del “referèndum” [cometes del mateix comunicat], el mobiliari urbà continua brut, quan és preceptiu que la publicitat de la via pública es retiri en quinze dies”. Per això els demanen que ho netegin i els recorden que “el civisme i el respecte és cosa de tots”.

L’ordenança contempla sancions econòmiques que poden arribar, en casos greus, als 1.500 €.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*