Inici Destacats El govern de Vilanova acusa l’oposició i l’exalcalde Joan Vich de ‘mentir...

El govern de Vilanova acusa l’oposició i l’exalcalde Joan Vich de ‘mentir per sembrar dubtes’

COMPARTIR

El conflicte entre govern i oposició de Vilanova del Camí per la remunicipalització del servei de la neteja d’edificis continua. Ara és el govern de PSC, VA!, IPV-VV i Decide el que assegura en un comunicat que “no es doblegarà a les pressions ni tolerarà difamacions”.

Des del govern afronten “amb perplexitat i indignació” el que consideren una “campanya de desprestigi” per la decisió d’internalitzar la gestió del servei. Reivindiquen que “hem acompanyat a les treballadores de la UTE, als sindicats i al mateix grup Àuria en tot moment”, amb iniciatives com un curs de català gratuït perqué els participants a les oposicions de peó de la neteja puguin preparar-se la prova de català.

L’equip de govern manifesta la seva “indignació” pel fet que durant la mobilització del passat divendres “es va fer un escrache pujat de to al lloc de treball de l´alcaldessa, Noemí Trucharte, i es va insultar a la regidora, Imma González, fins a l´extrem que va haver de demanar empara a la policia”. Unes conductes i actituds “que deslegitimen qualsevol reivindicació”, segons el govern.

Acusen l’oposició i “alguna vella glòria de la política” -en clara referència a l’exalcalde Joan Vich, que va criticar la decisió del govern en un altre comunicat- de difondre “mentides per sembrar dubtes sobre un procès totalment transparent i atiar la gent contra nosaltres”. Un dels arguments, el de la subrogació, mantenen que “no està permesa per la llei”. I pel que fa les oposicions, reivindiquen que estan obligats “a donar igualtat d’oportunitats, tot i que es prima l’experiència, a tots els participants” i que el procés el farà “personal de la casa i de la Diputació que compleix la més estricta imparcialitat”. El govern adverteix que “qualsevol dubte o insinuació perversa sobre el procès de selecció” és “un greuge que no tolerarem” i que tampoc premetrà que l’oposició i altres actors “impedeixin aquest procès a base d´al·legacions”, que desestimaran “amb la llei per davant perquè les persones que guanyin les oposicions legítimament puguin començar a treballar el juliol”.

El govern vilanoví conclou que “la gestió directa del servei de la neteja serà una realitat” i es referma en la seva polèmica decisió: “no recularem ni ens doblegarem a les amenaces ni tolerarem difamacions”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*