Inici Destacats El govern de la Torre de Claramunt creu que ERC està ‘cercant...

El govern de la Torre de Claramunt creu que ERC està ‘cercant polèmica’ reivindicant la recollida d’aliments

COMPARTIR

La recollida de productes bàsics per als damnificats per la crisi econòmica a la Torre de Claramunt genera controvèrsia després de les acusacions d’ERC al govern municipal de “fer un ús interessat i barroer d’una recollida d’aliments”.

A través d’un comunicat, el govern de Junts per la Torre exposa que la campanya de recollida d’aliments que es va desenvolupar amb motiu del coronavirus es va liderar des del Banc d’Aliments que es gestiona des de Serveis Socials de l’Ajuntament i amb coordinació amb el Consell Comarcal de l’Anoia i remarca que la iniciativa “va sorgir arran d’una proposta d’un grup de veïns i veïnes preocupats per la situació de precarietat econòmica d’algunes famílies del poble”.

El govern afegeix que “uns dies després, ERC va fer arribar a l’Ajuntament la seva petició de la seva campanya de recollida d’aliments “Corona recapte”” i que en aquell moment “des de l’Ajuntament es va informar que ja estava en marxa una mateixa iniciativa a través del Banc d’Aliments, Consell Comarcal i amb la col·laboració dels comerços del municipi”.

Junts per La Torre lamenta que ERC “hagi volgut fer partidisme d’aquest tema, cercant polèmica on no n’hi hauria d’haver”. Així, Junts per La Torre manifesta la seva satisfacció pels “grans resultats de la campanya i la participació del poble” i expressa que “el que és important és haver aconseguit l’objectiu d’abastir a les famílies necessitades, no atribuir la iniciativa a ningú en concret, cap persona ni cap organisme. El mèrit és del poble”.

La Campanya que va començar el 2 de maig i va finalitzar el passat 16 de maig, va recollir 250 kg en productes. Els veïns i veïnes van poder fer la seva aportació seguint les normes de seguretat sanitària. Amb aquest fi es van instal·lar unes caixes als comerços del poble perquè la gent pogués deixar la seva col·laboració. Hi van participar els següents comerços: Ca La Pilar, el Supermercat Ana, la farmàcia, Maxi DIA i Cal Vilaseca.

FER UN COMENTARI

*