Inici Destacats El govern de Montbui anuncia la implantació al polígon d'»una empresa líder...

El govern de Montbui anuncia la implantació al polígon d'»una empresa líder en l’àmbit de la pell»

COMPARTIR

El govern municipal de Montbui ha anunciat que «una empresa líder en l’àmbit de la pell» invertirà 22 milions d’euros en el polígon “Plans de La Tossa” del municipi. Segons un comunicat de l’ajuntament, el projecte «està culminant els serrells administratius» i les obres podrien ser una realitat, presumiblement, durant l’any 2024, essent operativa l’activitat durant el primer semestre del 2025 si es compleixen els terminis previstos.

Segons el govern montbuienc, es tracta d’un projecte absolutament innovador, liderat per una empresa referent del sector, i que basa la seva activitat industrial en apostar per les tècniques més innovadores de la indústria de la pell, sempre amb un respecte màxim als criteris de sostenibilitat ambiental. La generació del mínim impacte ambiental és un dels aspectes destacats de l’empresa, que ocuparà una parcel·la de 12.000 metres quadrats. L’ajuntament remarca que la nova planta «ha prioritzat en la seva inversió l’aplicació de mesures socials i mediambientals que superen els estandards de la Responsabilitat Social Corporativa, com serien l’automatització dels processos més exigents físicament i la incorporació d’energies renovables per subministrar-se». Es preveu que la indústria disposi d’un sistema de reaprofitament hídric i que estigui alimentada per plaques solars que generaran una potència nominal de 400 KW.

El govern d’Ara Montbui i ERC ha valorat de forma «molt positiva l’aposta d’aquesta indústria de primer nivell pel polígon montbuienc».

Com explica el regidor de Promoció Econòmica Jordi Bòria “es tracta d’una gran notícia per a Montbui. Continuem omplint d’activitat econòmica i d’indústries el polígon i, el més important, amb una empresa que és referent, i que produirà a casa nostra productes de gran qualitat. Estem molt satisfets de poder fer aquest anunci, i en dates properes concretarem encara més totes les novetats al respecte”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*