Inici Destacats El govern de Masquefa farà balanç a mig mandat en un acte...

El govern de Masquefa farà balanç a mig mandat en un acte públic

COMPARTIR

El Centre Tecnològic Comunitari (CTC) acollirà aquest dijous 14 de setembre, a partir de les 19:30 hores, l’acte de balanç de mig mandat de l’actual equip de govern de l’Ajuntament de Masquefa. La trobada és oberta a tota la ciutadania i hi poden participar tots els veïns i entitats del municipi interessats.

La sessió combinarà l’exposició dels principals projectes, serveis i fites més destacats que s’han realitzat a Masquefa durant el període 2015-2017 amb l’explicació dels objectius a assolir en el futur amb el propòsit, segons l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, de “seguir sent un municipi de referència a la comarca quant a serveis, qualitat de vida, oportunitats i inclusió social”.

En aquest sentit, Boquete fa una crida als veïns a participar activament d’aquest acte “amb el qual pretenem obrir i acostar de forma amena i didàctica la gestió i el dia a dia de l’Ajuntament a tots els nostres vilatans” i “realitzar de forma convençuda un exercici necessari i vital de transparència de cara a tots els masquefins”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*