Inici Destacats El govern de Masquefa diu que la Fiscalia només ha demanat informació...

El govern de Masquefa diu que la Fiscalia només ha demanat informació sobre Can Bonastre

COMPARTIR

L’Ajuntament de Masquefa diu que no els consta que la Fiscalia Provincial de Barcelona investigui el pla parcial de Can Bonastre, tal i com assegurava el grup municipal de la CUP aquest dilluns.

L’alcalde Xavier Boquete assegura que només els consta «una petició d’informació per part de la Secció de Medi Ambient de la Fiscalia Provincial. I com és natural, hem facilitat tota la informació i restem a la seva disposició i a la de tothom per aclarir qualsevol dubte al respecte».

El Pla parcial de Can Bonastre, promogut per la societat Carreras Grupo Logístico SL, va ser aprovat definitivament per la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Catalunya Central el 3 de juny de 2016 després d’estar sotmès a informació pública 45 dies, període en el qual qualsevol persona podia manifestar les seves consideracions. Igualment, va ser presentat a tots els regidors municipals i aprovat pel Ple de l’Ajuntament de Masquefa el 18 d’abril i 30 de maig d’enguany. En aquesta línia, el regidor d’urbanisme, Enrique Gómez assegura que «mai cap grup municipal, tampoc la CUP, va presentar al·legacions al projecte, ni quan estava exposat públicament ni quan el vam portar a aprovació en Ple municipal. És a dir, sorprèn que ara s’utilitzi la via judicial quan en el seu moment no es va fer ús de la via administrativa. No entenem aquest oportunisme i creiem que només es busca un titular per desgastar el govern municipal».

L’alcalde Xavier Boquete manifesta que «l’Ajuntament treballa per oferir noves oportunitats laborals als masquefins i, contràriament al què manifesta la CUP, a les zones industrials del Clot del Xarel·lo i al polígon La Pedrosa no hi resta sòl per donar resposta a l’activitat que s’està implantant a Masquefa i que generarà vitalitat econòmica i nous llocs de treball». I afegeix que «la nostra preocupació va més enllà de prestar més i millors serveis, cerquem projectes que proporcionin nous llocs de treball, i si aquests són dins el propi terme de Masquefa molt millor. Treballem en aquest repte i ho seguirem fent, com no pot ser d’altra forma, sota els preceptes legals i amb l’objectiu de millorar el benestar i la qualitat de vida dels veïns de Masquefa».

FER UN COMENTARI

*