Inici Societat El govern de Masquefa fa balanç i reivindica l’aposta per la qualitat...

El govern de Masquefa fa balanç i reivindica l’aposta per la qualitat de vida dels veïns

COMPARTIR

El Centre Tecnològic Comunitari (CTC) va ser l’escenari, aquest dijous 14 de setembre, de l’acte de valoració de mig mandat del govern municipal, que va dur a terme l’alcalde Xavier Boquete. Durant la seva exposició, Boquete va destacar els principals projectes, serveis i fites destacades que s’han realitzat a Masquefa durant el període 2015-2017 i va donar a conèixer els objectius a assolir en el futur, amb l’any 2020 com a horitzó-marc.

L’alcalde de Masquefa va posar de relleu resultats positius del període, com ara la quantitat de recursos destinats a la millora de l’espai públic -com zones verdes i parcs infantils-, el nombre d’empreses implantades a la vila, les xifres de reducció de l’atur, el nombre d’activitats socials o lúdiques organitzades, el volum de recursos destinats a subvenció de les entitats de la vila o la quantitat de llicències de noves activitats tramitades. Segons Boquete, aquests resultats ‘demostren que estem treballant per fer de Masquefa una vila per a tothom, on totes les persones puguin conviure i gaudeixin d’una bona qualitat de vida’.

“Masquefa: una vila de les persones, d’oportunitats i per a tothom”

Els resultats exposats assenten les bases del projecte Masquefa 2020, un horitzó-marc que pretén convertir la vila en un municipi de referència a la comarca quant a serveis, benestar, oportunitats, inclusió social, etc. La iniciativa vol marcar, així mateix, l’inici d’una nova etapa a partir de la qual afrontar els reptes del futur. En aquest sentit, el projecte Masquefa 2020 s’estructura a partir de 3 eixos de treball que són alhora els 3 projectes de poble que l’Ajuntament es proposa assolir: una vila de les persones, una vila d’oportunitats i una vila per a tothom.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*