Inici Destacats El govern d’Igualada defensa la School of Peace com a part de...

El govern d’Igualada defensa la School of Peace com a part de l’estratègia per ampliar estudis universitaris

COMPARTIR

El govern municipal ha defensat la Igualada School of Peace després que el grup municipal de la CUP hagi qüestionat la primera edició, el juliol de l’any passat.

Per a la tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica i Universitats, Àngels Chacón, “és molt barroer dubtar de les qualitats d’una persona pel seu cognom”, en referència a la crítica de la CUP, que considerava el curs “un vestit fet a mida” d’Èlia Susanna, filla de l’exalcalde Josep Maria Susanna. Per a Chacón, la directora del projecte “té una solvència més que contrastada”.

Chacón afegeix que la formació s’emmarca “en el projecte de diversificació de l’oferta universitària, que passa per oferir també estudis vinculats a l’humanisme i a les ciències socials” i que el curs del passat estiu “era un petit pas” cap a aquest objectiu. Per a la regidora, el fet que la Universitat de Lleida hagi assumit un paper actiu en el projecte “indica que és atractiu”.

Finalment, Àngels Chacón s’ha mostrat “sorpresa per la simplicitat, la demagògia i la guerra bruta política” dels cupaires “en una matèria en la que creia que eren sensibles”. La regidora lamenta també que s’utilitzin “arguments econòmics quan no coneixen el projecte” i defineix la estratègia de la CUP de “pura política de guerrilla”.

1 COMENTARI

  1. Amb el Cas Tickdi l’Ajuntament va fer el mateix: desacreditar la CUP de forma barroera i després al cap d’un temps es demostra que tenen raó, però l’Ajuntament no reconeix res i calla.

FER UN COMENTARI

*