Inici Destacats El govern del Consell Comarcal acusa ERC de no haver fet res...

El govern del Consell Comarcal acusa ERC de no haver fet res quan governava per mantenir en condicions la Casa de Cultura

COMPARTIR

El govern del Consell Comarcal de l’Anoia ha titllat de “d’irresponsabilitat i d’hipocresia” la denúncia d’ERC sobre el tancament de la Casa de Cultura del carrer de Sant Carles d’Igualada, gestionat per l’ens comarcal.

Carme Zaragoza, vicepresidenta 5a de Serveis a les Persones del Consell Comarcal de l’Anoia, considera que els republicans “durant molt anys ells van tenir, des del Consell, el deure de vetllar per mantenir aquest equipament en bones condicions i perquè complís la normativa i no ho van fer, tot i que els informes tècnics que ho aconsellaven” i afegeix que “acusen l’actual govern dels mals que ells ja preveien i als quals mai van posar remei”.

Zaragoza assegura que el Consell Comarcal “ha entomat aquesta responsabilitat i ha pres la determinació de posar al dia aquesta instal·lació perquè s’adeqüi a la normativa vigent i es compleixi allò que fa anys que requereixen els informes tècnics. Com a administració pública hem de donar exemple. I el primer pas per a fer-ho possible és reduir l’activitat de l’equipament. Recordem que la Generalitat és la propietària d’aquest edifici i, per tant, creiem que ERC ens pot ajudar molt a l’hora d’aconseguir el finançament de l’administració propietària per a fer els treballs necessaris i l’actualització de la instal·lació”.

Per la seva banda, Rafael Galván, conseller de Cultura del Consell Comarcal de l’Anoia, explica que “la prioritat ara mateix és donar una solució a les entitats que en fan ús i que avui tenen una inquietud perfectament comprensible. En aquest sentit, podem afirmar que ja fa dies que estem en contacte amb elles, que saben que ens tenen al seu costat i que estem buscant una bona solució a aquest contratemps. Ja hi ha converses molt avançades en diferents àmbits per trobar espais alternatius perquè puguin seguir desenvolupant la seva activitat amb la mínima afectació possible i les màximes garanties”.

FER UN COMENTARI

*