Inici Cinema Els Goonies i Star Wars, protagonistes del Rewind Festival de Vilanova del...

Els Goonies i Star Wars, protagonistes del Rewind Festival de Vilanova del Camí

COMPARTIR

La tercera edició del Rewind Festival comptarà un any més amb diverses activitats paral·leles a banda de les moltes sessions temàtiques de curtmetratges i la gala de lliurament de premis que tindrà lloc el dissabte 18 de març.

El festival arrencarà divendres 17, a les vuit del vespre, amb la presentació del curtmetratge ‘Camises cap al cel’, que comptarà amb el seu director i casteller de la Colla Jove de Valls, Jordi Ferrer, i amb tots els Moixiganguers d’Igualada com a convidats. El curt explica la història d’en Quim, un enxaneta que segueix les passes dels seu pare i del seu avi enfilant-se al capdamunt dels castells. La seva mare, però, no està d’acord amb aquesta afició perquè creu que el nen es pot fer mal.

Just després, a les 22 h, hi haurà la xerrada “Generació Goonies: un viaje nostálgico a los años 80”, amb Francisco Javier Millán, realitzador i autor del llibre «Generación Goonies. Los años dorados de la productora Amblin» (Diábolo Ediciones). També hi intervindrà la periodista i crítica de cinema Raquel Abad, ambdós membres del jurat d’aquesta edició del Rewind Festival.

I l’últim dia de festival, diumenge al matí, hi haurà una altra activitat paral·lela, la segona edició de la Rua Star Wars Catalunya, que l’any passat va ser tot un èxit. D’11 a 12 h es farà la desfilada acompanyant tot de personatges de la popular franquícia galàctica. Un cop acabi, a les 12 h, els presents podran fotografiar-se amb Darth Vader, els storm troopers i companyia.

FER UN COMENTARI

*