Inici Futbol Golejada inapel·lable del femení del C.F. Igualada

Golejada inapel·lable del femení del C.F. Igualada

[Img #3027]El partit va començar amb un missatge en forma de samarreta de les jugadores locals cap a la seva companya Maria Solé que va sofrir una greu lesió el darrer partit.

Poca resistència va oferir un Vilafranca en hores baixes a un Igualada que continua essent el màxim golejador de la categoria i el segon equip menys golejat.

Les del Penedès van arribar molt poques vegades a la porteria de la Noèlia i cap vegada amb perill evident. Només un penal els va permetre batre la porteria igualadina quan ja portaven 3 gols en contra.

Per la seva banda l’Igualada va sortir seriós i col·locat i en 15 minuts ja havia fet 3 gols, dos de la Núria i el tercer de la Judit de penal. A continuació va venir el penal que va permetre a les visitants marcar el gol de l’honor i la jugada que va provocar l’expulsió directa de la seva jugadora Arantxa i de l’entrenador.

Amb el rival amb 10 i una mica descentrat, l’Igualada va aprofitar per sentenciar el partit amb gols de la Mariona, la Núria i dos de la Marina que posaven el marcador 7-1 al descans.

La segona part va ser de tràmit. Les vilafranquines es van tancar i les de casa van afluixar la pressió. Els dos gols de la Judit i la Marina en van ser el més remarcable.

FITXA TÈCNICA

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Elena Alert, Janet Mendoza (Yaiza Moratilla 46′), Carla Navarro, Míriam Solies (Janet 78′) (defensa), Araceli Barroso, Jèssica Pablos, Judit Pablos (centre del camp), Mariona Marsal, Núria Miquel, Marina Salanova (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Paco Pablos.

F. AT. VILAFRANCA: Nerea Domingo, Arantxa Jiménez, Anna Fernández, Mireia Llosas, Cristina Pérez, Júlia Martorell, Marta Sáez, Esther Bernáldez, Andrea Agudo, Clara Rodergas, Marta Gómez. Suplents: Júlia Luque, Júlia Ríos. Entrenador: Alfredo Lara.

ÀRBITRE: Jordi Jose Barrera. Assistents: Tarek El Khamal – Xavier Borrega Borrella

GOLS: 1-0 Núria (6′), 2-0 Núria (8′), 3-0 Judit (15′), 3-1 Anna (17′), 4-1 Mariona (21′), 5-1 Núria (29′), 6-1 Marina (34′), 7-1 Marina (37′), 8-1 Judit (68′), 9-1 Marina (18′)

INCIDÈNCIES: Targeta vermella a Arantxa (20′) i Alfredo (20′)

PROPER PARTIT: Dissabte dia 22 de Desembre, a 2/4 de 7 de la tarda, l’Igualada rep a Les Comes la visita del Santpedor, un rival perillós que disputa els llocs de mèrit de la taula. Convidem a tothom a animar les nostres noies!!