Inici Futbol Golejada del S.A. Masats Capellades

Golejada del S.A. Masats Capellades

Sènior:

S.A MASATS CAPELLADES 12 – CFS FONT RUBÍ 2

Després d’uns partits molt irregulars, el S.A MASATS CAPELLADES es va redimir davant del C.F.S FONT RUBÍ.
Els primers 10 minuts de partit van ser de futbol sala total per part dels locals i ja dominaven el marcador per un contundent 6-0. En aquest instant l’equip es va relaxar i no va poder tornar a recuperar el nivell de joc inicial.
A la represa van millorar les coses però tampoc per tirar coets.
Injecció d’autoestima pels capelladins que donen forces per afrontar els complicats partits que se li presenten en les pròximes jornades.

Van jugar: Ivan Reales, Jordi Prat, Ivan Quintero (1), Mario Barba (3) i Marc Bisbal (5). També Anton Arenas (1), Jordi Bisbal (1), Alex Sabrià (1), Raimon Fuster i Xavier Bartrolí.

Infantil:

BAR BIARRITZ CAPELLADES “A” 4 – CFS SANT ANDREU DE LA BARCA 3

El passat dissabte es va viure un emocionant partit al Pavelló Municipal de Capellades entre el Bar Biarritz Capellades i el CFS Sant Andreu de la Barca.
El partit es va iniciar amb un gran joc i domini de l’equip local i aconseguint així el primer gol del partit. Però instants després, l’equip visitant va marcar un gol a causa d’una errada en defensa. L’equip visitant en veure el domini del Capellades va començar a cometre faltes fins a arribar al doble penal, on el primer va ser gol, però el segon es va errar.
La segona part el Capellades va sortir adormit, però amb una bona jugada assolia el 3-1. Els locals es van relaxar fins que en un minut el Sant Andreu va marcar dos gols i empatava el partit. Finalment en l’últim sospir, el Capellades va aconseguir el gol de la victòria.

Adrián Garcia (P), Gerard Latorre (2), Xavier Soteras, Marc Raja (1), Xavi Ferrera, Adam Soteras, Adrián Gómez(1), Iker Fernández, Dan Flix.

Cadet “b”:

Bar YUYU «B» 3-6 Sant Andreu de la Barca Athletic.

Toc d’atenció per als cadets del Bar Yuyu. El rival va ser més intens en la major part del partit i així es va veure reflectit en el marcador. Els locals no van entrar al partit fins als últims 8 minuts, fet que va fer impossible la remuntada, ja que perdien 1-6. Com bé diuen, de les derrotes se n’aprèn, i aquesta n’és una per a tornar a ser l’equip que ens té acostumats en les darreres jornades. Mal partit davant l’afició capelladina.

Van jugar: Raul Carbonell, Quim Riba (1), Sergi Sanchez, Cristian Bernabeu (1) i Gerard Mateu. També Marc Fernandez, Ivan Lorenzo i Jan Pàmies (1).

Cadet “a”:

BAR YUYU CAPELLADES “A” 0 – 4 PENYA BLANC I BLAVA S.J.DESPÍ “A”

Els locals van patir la enèsima derrota de la temporada davant d’un equip que va dominar de principi a fi. El primer gol es va fer esperar a causa d’una fèrria defensa capelladina, però després de perforar la porteria anoienca en una vegada, es van anar succeint els gols fins al marcador final.

Van Jugar: Adrià Alcoba, Oriol Cañadas, Marc Juan, Nil Sabater, Emilio Varo, Alex Juan, Victor Lòpez. David Burrieza, Adrià Sabater

Juvenil “b”:
SANT ANDREU DE LA BARCA 6 – BAR NOU CA L’ÀNGELA CAPELLADES “B” 6

Espectacular partit el disputat el passat diumenge 1 de març en el Pavelló Onze de setembre de Sant Andreu de la Barca. Els visitants, sabedors de la importància del partit van sortir molt seriosos i van realitzar possiblement els millors minuts de la temporada.
En el minut 6 de partit ja havien anotat dues dianes i els locals no sabien com parar l’allau capelladí. De cop i volta, tot es va torçar i els locals en 1 minut van aconseguir capgirar el marcador. Amb el 3-2 s’arribaria a la mitja part. A la represa, el Bar nou Ca l’Àngela Capellades no va reaccionar i va encaixar 3 gols més que semblaven deixar el partit resolt pel Sant Andreu.
Quan restaven 15 minuts, els anoiencs van començar a jugar amb porter jugador i van aconseguir canviar totalment la dinàmica. Els gols s’anaven succeint i en l’últim sospir empataven un partit que semblava perdut. El resultat final, deixa un molt bon regust de boca als visitants i els encoratja a seguir lluitant pel somni de l’ascens.

Van jugar: Izan Blanco, Marc Vela (1), Joel Honrrubia, Oriol Guinart (1), Oriol Perez (1). I també Sergi Soler(1), Roger Castells, David Lozano (2), Pau Soteras i Marcel Colet.

Juvenil “a”

Natació Sabadell “B” 4 – 4 CFS Capellades Juvenils Transports Bernadet

L’equip del Capellades comença el partit amb intensitat, bon joc d’equip que li permet fer un gol en els primers minuts. Aquest gol dóna confiança i relaxa en excés al Capellades, facilitant a l’equip local arribar a porta, acabant la 1ª part 2 a 1.
L’equip visitant inicia la 2ª part amb un bon joc d’equip, pressionant i amb una bona defensa, fa capgirar el partit fent 3 gols en aquesta meitat i empatant el partit.