Inici Futbol Golejada del CF Igualada al Torredembarra amb un Joni estelar

Golejada del CF Igualada al Torredembarra amb un Joni estelar

[Img #29022]El CF Igualada va aconseguir diumenge una acalaparadora victoria en imposar-se per 6-1 al Torredembarra. Tota una exhibició davant el públic de Les Comes que posa fi als mals resultats de les últimes dues jornades.

Tot i que la distància amb els equips capdavanters no s’ha vist reduïda, ja que tots ells han guanyat aquesta jornada; la golejada és un bon ajut moral pels d’Edu Berrocal de cara a afrontar l’últim tram del campionat.

El partit contra els tarragonins va tenir un protagonista absolut: Joni, que va marcar cinc dels sis gols igualadins en una tarda que no podrà oblidar mai el jugador blau. L’Igualada es va avançar de penal al minut 9, però al 20 el Torredembarra empatava mitjançant Álxe Cañas. El segon gol de Joni al 24’ i el d’Eloi Roca al 27’ feien que els anoiencs arribessin a la mitja hora de joc amb un 3-1 a favor, renda que encara va augmentar abans del descans amb el tercer de l’heroi de la tarda (44’).

Amb un 4-1 a favor, l’Igualada encara la segona part amb molta tranquilitat. Això va permetre als d’Edu Berrocal controlar el partit en tot moment davant un Torredembarra que ja no creia en la remontada. Joni tancava un marcador més propi d’un partit de tennis que d’un de futbol amb els seus dos darrers gols als minuts 57’ i 70’.