Inici Futbol Golejada de La Vinicola FS Montbui a Molins de Rei

Golejada de La Vinicola FS Montbui a Molins de Rei

Els homes que entrena Xavi Fitó  és retroben amb la victòria contra un dels equips nous de la categoria  després de l’empat en el derbi comarcal de l’anterior jornada .

El partit va començar amb les idees molt clares per als jugadors montbuiencs, una forta pressió en pista contraria els permetia recuperar la pilota molt aviat fruit de les pèrdues dels locals, unes pèrdues que els de l’Anoia aprofitarien per sortir a la contra i al minut 11 el marcador reflectia una clar 0 a 3 amb gols de Victor, Cristian y David. Amb aquest ampli avantatge al lluminós, els grocs van canviar la seva defensa per esperar al rival a mitja pista i sortir a la contra, en canvi els de Molins, pressionaven de valent la sortida de pilota dels  tindrien més possessió però sense inquietar la porteria defensada per Rubén i així s’arribaria al descans.

A la represa els montbuiencs van tornar a pressionar a tota la pista, aquest joc va descol·locar als joves jugadors del Molins, que veien com en 7 minuts de joc els de Montbui ampliaven l’avantatge 0 a 5 amb gols d’Asensi i David Cano. A partir d’aquest moment els locals van sortir a jugar amb porter jugador i en una de les primeres ocasions que van tenir van retallar diferències  1-5, però en la següent jugada d’atac anoienca David anotava el seu tercer gol de la tarda al fer el 1 a 6. Els del baix Llobregat ho continuarien intentant amb el joc de 5, però una bona defensa visitant i les bones aturades del porter Ruben, impedien que el marcador és mogués al seu favor, en canvi, dues pèrdues de pilota les aprofitaven primer Joel, que des de el seu propi camp anotava el 1 a 7 i en l’ultim minut de joc Bryan culminava un contraatac que deixava el resultat final de 1 a 8.

Alineació: Rubén, Cristian(1), Oli, Victor, Asensi(1) –cinc inicial- Joel(1), Bryan(1), Toni, Alberto, Alejandro i David Cano (3).

Amb aquest resultat  La Vinicola FS Montbui és col·loca al capdavant de la classificació amb 10 punts. El proper partit serà el proper dissabte dia 14 de novembre a les 17:45hores al pavelló Montaqua i rebrà la visita del FS Navàs.

Resultats de la base del Futbol Sala Montbui

Benjamí: FS Piera 4 – 4 FS Montbui (Hugo 2, Aitor, PP)
Infantil :  AE Martorell 8 – 4 FS Montbui (Dayu 3, Jose Mari)
Cadet: FS Montbui 6 – 1 EFS Cervera   (Raul 3, Manu 2, Loa)
Juvenil: CFS St. Boi 0 – 6 VPR Refrigeració FS Montbui   (Gaizka, Caste, Yeison, Soria, Ángel i Nico)