Inici Motor Els germans Vives, campions de Catalunya de ral·lis de regularitat

Els germans Vives, campions de Catalunya de ral·lis de regularitat

COMPARTIR

El passat 19 de novembre es disputà a Manlleu, la 11ª Volta a Osona Clàssic Rallye, darrera prova puntuable pel campionat català. Amb el dorsal 1 sortien els líders fins el moment, els germans igualadins Pep i Jordi Vives pilotant un OPEL KADETT GTE de 1977 de l’equip GARATGE MONTSERRAT. També prengueren part amb el dorsal 12 pilotant un Porsche 911 les fèmines Tere Armadans i Anna Vives, mentre que amb el dorsal 93 Jordi Faro i Joan Codinachs amb VW Golf GTI.

El ral·li es disputà per trams de l’antic Ral·li Costa Brava, per comarques com Osona, la Selva, Garrotxa o Ripollès i molts d’ells amb humitats. Al segon tram, els germans Vives tingueren una avaria en d’injecció del seu clàssic, que els feu perdre mes de mitja hora, situant-se en la posició 119. Tot i això no defalliren i un cop reparat el problema, anaren millorant temps fins a acabar en la 98a posició final. Aquesta posició els atorgà un punt al campionat, que sumat a que el seu principal rival Josep Plà-Andreu Ferrer amb VW Golf GTI finalitzaren fora del pòdium, els certificava com a nous Campions de la Copa Catalana de Rallyes de Regularitat 2016 per un exigu marge d’un punt.

Pel que fa als altres equips anoiencs, Tere Armadans i Anna Vives anaren durant tot el rallye dins el top 5, però no va ser fins a l’últim tram de Collsaplana, ja de nit i molt humit, on marcaren uns temps quasi perfectes que els feren assolir la 2a posició final. Respecte a Jordi Faro i Joan Codinachs, finalitzaren 11èns i 2ns del trofeu dedicat a equips novells.

FER UN COMENTARI

*