Inici Societat El gerent de l’Hospital d’Igualada, ingressat per coronavirus

El gerent de l’Hospital d’Igualada, ingressat per coronavirus

COMPARTIR

El Consorci Sanitari de l’Anoia ha assegurat, a través d’un comunicat, que a l’Hospital d’Igualada es van posar mesures de protecció abans de la confirmació del primer cas de coronavirus. Quan es van donar els primers casos, “la direcció va donar tot el suport i des d’un primer moment va apartar als treballadors i treballadores que haguessin tingut algun possible contacte”.

Sobre la manca d’activitat pública del gerent de l’Hospital, el doctor Ferran Garcia, el consorci ha destacat la seva dedicació a l’inici de la crisi durant “més de 16 hores al dia de dilluns a diumenge a intentar gestionar el problema de degoteig de baixes de personal i l’augment d’infectats”. I afegeixen que fa 10 dies que va donar positiu en coronavirus i es troba hospitalitzat.

El Consorci reconeix que “possiblement haurem de fer d’aquí un temps una anàlisi profunda i autocrítica de com s’han pres les decisions que hem pres, a mida que evolucionava la crisi, però també pensem que ara no és el moment de fer demagògia i encendre un debat que no ens porta enlloc”, en relació a algunes informacions aparagudes en mitjans de comunicació. Però per ara, “únicament mirem per cuidar de la gent, que és el que toca”, conclou el comunicat.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*