Inici Atletisme Gerard Gil i Aina Torné s’imposen a la 46a Pujada a la...

Gerard Gil i Aina Torné s’imposen a la 46a Pujada a la Tossa de Montbui

COMPARTIR

Els atletes Gerard Gil – Depor Runners – i Aina Torné – CERRR Igualada -, es van imposar diumenge passat al matí en la 46ª edició de la Pujada a La Tossa de Montbui, enguany amb un nou recorregut per camins i rierols forestals de 7.500 m., amb sortida des de l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada, i amb l’arribada situada al cim de la muntanya de La Tossa de Montbui, a l’esplanada del Castell. Hi van participar un total de 39 atletes en la cursa atlètica, als que van acompanyar els participants en la 2ª Caminada Popular, amb prop d’un centenar de participants globals en aquesta edició, que es va ajornar per la pluja el passat 20 de Gener.

La cursa comptava amb l’organització del Club Atlètic Igualada Petromiralles. Aquesta va ser la 8ª edició del Memorial Lluís Torrescasana, en memòria del que havia estat Jutge de la prova en la majoria d’edicions de la mateixa, i que ens va deixar l’any 2010.

L’atleta del Depor Runners Gerard Gil, es va imposar amb un registre de 30’59”, seguit de l’atleta de la UEC Anoia Albert Ferrer, segon amb 32’31”, i era tercer Nil Alonso – CERRR Igualada – amb 33’22”.

En fèmines es va imposar Aina Torné – CERRR Igualada – amb 44’53”, seguida de Sònia Magallón – CAI Popular -, segona amb 45’05”, i era tercera Olaya Rico – CAI Popular – amb 46’32”.

L’acte de lliurament de premis als atletes classificats, es va efectuar davant de l’ermita de La Tossa amb la participació de les regidores montbuienques Elisabet Tamargo (Administració, Economia i Participació) i Montse Carricondo (regidora de Cultura), acompanyades del president del Club Atlètic Igualada Lluís Cañamares.

FER UN COMENTARI

*