Inici Destacats Georgina Gabarró (UEC Anoia), medalla de plata a la «Trencacims»

Georgina Gabarró (UEC Anoia), medalla de plata a la «Trencacims»

Georgina Gabarró, corredora de la secció de curses de muntanya d’UEC Anoia, es penja la medalla de plata en aquesta tornada a les curses de trailrunning amb la prova la «Trencacims» de Paüls (Baix Ebre), inclosa dins la Copa Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC 2021.

Aquesta ha estat la primera cursa de l’any i s’han notat les ganes i el nivell de la prova assolint-se uns ritmes de cursa molt elevats. La Georgina va anar en primera posició fins el quilòmetre 16 moment en el que la va avançar la Rosa Navarro, però no va perdre la distància. Tant és així que va creuar la línia d’arribada amb tant sols 3 minuts d’avantatge respecte corredora anoienca.

Els esportistes participants van realitzar un exigent recorregut circular de 24km i 1.800 metres de desnivell positiu per diversos cims del Parc Natural dels Ports, com la Mola Grossa, el Tossal d’Engrilló o la Punta de l’Aigua, sense oblidar el mític pas per la Finella. El fort vent que va bufar durant tota la jornada va fer més difícil córrer amb comoditat.

El també corredor del club igualadí, Marc Oller, va assolir una 17a posició de la general creuant la meta amb 2:32, a 13 minuts del primer classificat Sergi Garcia.