Inici Destacats Georgina Gabarró (UEC ANOIA), guanyadora de la Buff Epic Trail

Georgina Gabarró (UEC ANOIA), guanyadora de la Buff Epic Trail

eL passat cap de setmana es va celebrar a Barruera (Vall de Boí) una nova edició del Buff Mountain Festival, un autèntic festival de la muntanya i l’skyrunning que aquest any era també prova de la Skyrunning World Champs. 5 curses, 5 distàncies per a tots els gustos començant per un quilòmetre vertical, un cursa de 12km, una de 26km, 42km i 68km.

Cinc membres de la UECANOIA s’hi van desplaçarparticipant en dues de les proves. La primera va ser el kv (quilòmetre vertical), una cursa de 3,3km amb 1000m de desnivell positiu amb sortida a Barruera. Del club anoienc el primer en creuar l’arribada va ser en Marc Ollé entrant en 11a posició, a 5′ del primer classificat seguit per Georgina Gabarró que ho va fer aconseguint una segona posició obsoluta femenina amb un temps de 47′. Pere Marsé va acabar amb 49′ i Emili Soler amb 57′.

L’endemà a les 8 del matí es va donar el tret de sortida a la prova de 26km amb 1798m de desnivell positiu. De nou el primer corredor de la UECANOIA  en creuar l’arribada va ser Marc Ollé fent-ho en 5a posició general, seguit de Ramon Nicolás en 14 posició i Georgina Gabarrró que ho va fer amb un temps de 03:21 i arribant en primera posició femenina open.

La Georgina va sortir ja amb el grup capdavanter de noies i al quilòmetre 5 ja anava al davant. Després de la primera pujada forta duia 10 minuts d’avantatge amb la segona classificada. Va mantenir aquesta distància fins el km 19,5 moment en que per una torçada de turmell va haver d’afluixar una mica el ritme, però tot i amb això va creuar l’arribada amb 8 minuts menys que la segona classificada.

Participants del CAI i el CNI

Tres atletes del C.A. Igualada Petromiralles, van participar dissabte en la prova. Antonio Martínez era 110è general i 17è en Veterans masc. amb 3h. 42m. 48seg., mentre Francisco Llamas era 119è general i 18è Veterà masc., amb 3h. 44 m. 56 seg. i Carles Riba era 215è general amb 4h. 07m. 54seg., entre un total de 999 corredors classificats.

Per part del Club Natació Igualada va participar Albert Bascompte, que va fer un temps de 8h40’09», quedant el 320 de la general i el 101 dels veterans.