Inici Destacats Georgina Gabarró -UEC Anoia-, campiona de la Copa Catalana de Curses de...

Georgina Gabarró -UEC Anoia-, campiona de la Copa Catalana de Curses de Muntanya

El passat 19 de setembre a Sant Joan de les Abadesses, la corredora del Club Excursionista UECANOIA es va proclamar campiona, a manca encara de la darrera prova, de la Copa Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC.

La Georgina, que va finalitzar la cursa «Taga 2040» de 28km i 2000m de desnivell positiu en primera posició i amb més de 5 minuts d’avantatge de la segona classificada, va aconseguir punts suficients per aconseguir la Copa 2021.

La corredora de la UECANOIA va sortir en primera posició des del començament i ja al capdamunt de la pujada al Puig Estela ja gaudia de 7 minuts respecte la segona.

Gabarró, amb una gran potència física, aprofita aquesta qualitat per aconseguir avantatge a les pujades i ja no deixar-la durant la resta de la cursa. Tot i perdre’s al quilòmetre 26,que la va fer recular uns metres, no va impedir endur-se la victòria, i amb ella la Copa.

La regularitat demostrada a la Copa ha donat els seus fruits, tant en forma de resultats com essent seleccionada per representar a la Selecció Catalana en diverses curses.