Inici Cinema ‘GenPlayz’, ‘El condensador de fluzo’, ‘BSO con Emilio Aragón’, ‘Carosello Carosone’ i...

‘GenPlayz’, ‘El condensador de fluzo’, ‘BSO con Emilio Aragón’, ‘Carosello Carosone’ i ‘Hell of an Office’, premis del Zoom Igualada

COMPARTIR

El Zoom Festival ha entregat aquest dissabte a la nit els seus premis 2021 en un acte celebrat al Teatre Ateneu d’Igualada coincidint amb la cloenda del certamen. S’hi ha reconegut els programes ‘GenPlayz’ de RTVE com a millor format d’informatius i esports; ‘El condensador de fluzo’, també de RTVE, com a millor format cultural i divulgatiu; ‘BSO con Emilio Aragón’, de Movistar+, com a millor programa d’entreteniment; la pel·lícula italiana ‘Carosello Carosone’ com a millor ficció, i el videojoc ‘Hell of an Office’. També s’ha premiat el tertulià Xavier Sardà i la productora Kosmos Studios amb els premis d’honor. Joan Pera, que també ha estat reconegut en aquesta categoria, va recollir el guardó a principis de setmana.

En total, s’han lliurat 14 premis que han recaigut també en el programa ‘Cover’ de TV3, que ha rebut el premi DO Catalunya al millor format de televisió en català; el premi CIMA-Festival Zoom per la igualtat de gènere l’ha rebut ‘Oh my goig!’, de Betevé, i els premis showcase de pilots de ficció de Serielizados i Zoom Festival han recaigut en ‘Lourdes y Concha’, de María Gómez-Comino, i ‘Querida Conchi’, de Rafael Esteban Trujillo.

Fotos: Manel Marimon i Gomis

L”influencer’ Ibai Llanos ha rebut el guardó a millor ‘streamer’ de l’any, que premia la creació de continguts audiovisuals a les xarxes socials i l’equip Gaming Barcelona ha obtingut el premi del campionat del videojoc ‘League of Legends’.

El Zoom Festival d’Igualada, que pretén donar visibilitat a continguts audiovisuals de qualitat en diversos formats i plataformes, ha recuperat aquest 2021 la presencialitat després d’un 2020 en què la pandèmia de covid-19 va obligar a un esdeveniment completament telemàtic.

ACN

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*