Inici Societat La Generalitat promet més expedicions de bus expres entre Igualada i Barcelona

La Generalitat promet més expedicions de bus expres entre Igualada i Barcelona

COMPARTIR

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat del regidor de Mobilitat Miquel Vives s’han reunit aquest dilluns 10 d’octubre reunir amb la directora general de Mobilitat i Transports de la Generalitat de Catalunya, Mercè Rius.

Durant la reunió va parlar-se de les diferents problemàtiques que afecten el dia a dia del transport interurbà d’Igualada. Segons un comunicat de l’Ajuntament d’Igualada, el Departament de Mobilitat i Transports es va comprometre a resoldre en els propers mesos els principals problemes que afecten connexió Igualada-Barcelona. D’aquesta manera s’incorporaran noves expedicions de busos exprés en dies laborables i es mantindran serveis del bus exprés durant els períodes d’estiu i Nadal que fins ara no s’efectuaven.

A banda, i tenint en compte l’èxit de les noves expedicions Manresa-Igualada -que han transportat sols en aquest setembre més viatgers que en tot l’any 2021-, Castells i Vives han sol·licitat al Departament de Mobilitat i Transports que estudiï l’augment d’expedicions entre Igualada i Vilafranca, i també el de crear un autobús exprés que uneixi Igualada i la Universitat Autònoma de Barcelona a Bellaterra.

FER UN COMENTARI

*