Inici Destacats La Generalitat destinarà 1,5 milions d’euros per reactivar el comerç de la...

La Generalitat destinarà 1,5 milions d’euros per reactivar el comerç de la Conca d’Òdena

COMPARTIR

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat una subvenció directa d’1,5 milions d’euros a la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena per reactivar el sector del comerç. Amb aquest acord, l’Executiu dona llum verda a aquestes subvencions, que formen part del paquet de mesures específiques anunciades pel president de la Generalitat, Quim Torra, per reactivar l’economia de la zona, especialment castigada per la pandèmia. Torra va anunciar aquesta mesura en la seva visita a Igualada ara fa un mes i mig.

Davant de la disminució dràstica de l’activitat provocada per la crisi sanitària de la Covid-19, el govern català considera que cal donar suport a les empreses, entitats i ajuntaments dels set municipis de l’àmbit territorial de la Conca d’Òdena, especialment a aquelles empreses obligades al tancament arran de la declaració de l’estat d’alarma o que han vist disminuïda la facturació a conseqüència de la pandèmia.

Igualment, la Generalitat impulsa aquest ajut perquè admet que cal donar suport a les accions de la Mancomunitat, els ajuntaments de la Conca d’Òdena i les entitats de l’àmbit del comerç per pal·liar els efectes que la crisi sanitària ha provocat en l’àmbit econòmic durant l’estat d’alarma i les destinades a la represa i recuperació de les activitats de comerç al detall, hostaleria i restauració i serveis assimilats al comerç al detall.

FER UN COMENTARI

*